Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch, İlk 9 Ayında 3DS'in Aynı Dönemine Göre Daha Fazla Satış Yaptı


     Ev konsolu ve el konsolunu hibrid bir yapıya sokan Nintendo Switch, görünüşe göre hem firmasını hem de oyuncuları tatmin etmişe benziyor.

     Çıkış yaptığı 2017 Mart'ından bu yana geçen süreçte hem konsol olarak hem de yılın oyununa aday 2 önemli oyuna ev sahipliği yaparak önemli satış rakamlarına ulaşan Switch, aynı dönem baz alındığında Nintendo'nun son el konsolu 3DS'i geride bırakmayı başardı. Nintendo 3DS ilk 9 ayında 7,721,060 adet satarken aynı süreçte Nintendo Switch toplam 8,864,591 adet sattı. Sadece son ayın karşılaştırmasına baktığımızda ise 3DS'in 77,719 adet daha fazla sattığı görülüyor. Ancak genel toplama bakıldığında Switch toplamda 1,143,531 adet daha fazla satmış durumda.

     Switch için geliştirildiği bilinen yeni Pokemon, Fire Emblem ve Metroid Prime gibi önemli seriler olduğunu göz önüne alırsak önümüzdeki dönemlerde Switch satışlarının ivmesini koruması bekleniyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vgchartz Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Omensight İçin Duyuru Videosu Yayınlandı GTA Online'a Yeni Araç: Lampadati Viseris

BSC Misafiri

12.1.2018 08:12:55

+1
Tüm konsolları süpürecek daha yeni açılmaya başladı millet :)) daha bir çok özel exclusive oyunları ve serileri bekleniyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız