Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Omensight İçin Duyuru Videosu Yayınlandı

 
     Bir cinayeti çözmeye hazır mısınız?

     Montreal çıkışlı oyun stüdyosu Spearhead Games tarafından geliştirilen Omensight için duyuru videosu yayınlandı. Daha önce Stories: The Path of Destinies'e imza atan ekip bu sefer aksiyon temalı bir yapımla karşımıza çıkıyor. Oyuncuları zaman bükücü Harbinger'ın yerine koyup Urralia'nın fantezi dünyasında bir cinayeti çözmekle görevlendirecek olan oyun 12 boss savaşına ve 20 farklı düşmana ev sahipliği yapıyor. Yapımcısının açıklamasına göre oyun 12-20 saat arası bir oynanış sunuyor. Şimdilik hakkında daha fazla detay paylaşılmayan Omensight, Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştiriliyor. Net bir çıkış tarihi verilmeyen oyunun PC platformu için yakın bir gelecekte çıkış yapması bekleniyor.

     Omensight'ın duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer omensight spearhead pc steam path of destinies
Punch-Out'tan Esinlenen Pato Box, Switch İçin 2018'de Çıkacak Nintendo Switch, İlk 9 Ayında 3DS'in Aynı Dönemine Göre Daha Fazla Satış Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız