Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Toys R Us Üzerinde Listelendi, Muhtemel Fiyatı Göründü (Güncelleme)

 
   Güncelleme: LetsPlayVideoGames'in haberine göre Birleşik Krallık üzerinde bulunan GAME adlı perakendeci Nintendo Switch'in iki ayrı paket şeklinde satılacağını rapor etti. Bunlardan ilki basic model £199.99, ikincisi premium model ise £249.99 şeklinde fiyatlandırılmış. Premium modelde oyun ve daha geniş depolama alanı bulunuyormuş. Bu fiyatları dolara çevirdiğimizde basic model $250 ve premium model ise $300 oluyor.
 
   Orijinal Haber: Nintendo'nun merakla beklenen yeni konsolu Switch, 20 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılmış ancak bildiğiniz üzere fiyat bilgisi verilmemişti. Toys R Us Kanada'nın Nintendo Switch'i listemesiyle birlikte konsolun muhtemel fiyatı ortaya çıktı.
 
   Toys R Us Kanada tarafından yapılan listemeye göre de Nintendo Switch'in yer tutucu yani placeholder fiyatı 329.99 Kanada doları olarak belirlenmiş. Bunu Amerikan dolarına çevirdiğimizde ise 243 dolar gibi bir fiyat yapıyor. Eğer Nintendo Switch'in yer tutucu (placeholder) fiyatı kullanıcıya sunulacak olan fiyat olarak belirlenirse konsol muhtemelen 249.99 euro/dolar fiyatına sahip olacaktır. 
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında çıkış yapacak ve konsolun resmi fiyatını da ocak ayında yapılacak bir sunumla net olarak öğreneceğiz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
NieR: Automata Belki Xbox One'a da Gelebilir Ubisoft, Yeni Bir Bilim Kurgu Oyununun Sinyalini Watch Dogs 2'de Verdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

19.12.2016 11:41:25

0
Biz gayette güzel bakıyoruz, hatta bakmak yetmiyor hep beraber oynuyoruz. Sen asıl Smurfs'u binledigini ailen duysa ne cevap vereceksin onu düşün? Listedeki idarb, so many me, lococycle gibi oyunları saymıyorum.

İdrak İstimlak

19.12.2016 10:09:57

0
Mümkün değil bu fiyattan satışa çıkmasi. Büyük ihtimalle 250 dolardan satışa sunulacak, rahat olun...

Bowser Zeki

19.12.2016 00:18:04

0
iyi iyi oh mis

bilir_kisi_322

18.12.2016 23:34:36

0
Reklam olmak için kafasına göre bir fiyat biçiyor hepsi de.Maksat haber değeri taşısın.

olağan_şüpheli

18.12.2016 21:06:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: elektro0090 offfff offfff Fiyat böyle olmasın lütfen https://www.gamestop.ie/Other%20Products/Games/51568/nintendo-switch
500 AVRO MU

elektro0090

18.12.2016 13:19:09

0
offfff offfff Fiyat böyle olmasın lütfen https://www.gamestop.ie/Other%20Products/Games/51568/nintendo-switch

yabanci_ch

16.11.2016 08:52:31

0
Umarim fiyati düsük olur lakin isvicre icin ön siparis fiyati 499chf olarak verilmis oda yaklasik 1640TL yapiyor suanki kur ile. https://www.interdiscount.ch/idshop/product/spielkonsolen/936912_ER-8841807921153/nintendo-switch-konsole/detail.jsf

BSC Misafiri

15.11.2016 19:35:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Fiyatı uygun gözüküyor bir şekilde Amazon'dan falan alınır ama şunu da düşünmek lazım ülkemizde Nintendo ürünlerinin kullanıcısı az bu yüzden oyunları bulmak tam bir ölüm oluyor ve oyunları da yurt dışından getirtebiliyoruz ama öyle PS ve Xbox'da olduğu gibi lak diye alma şansınız çok düşük ya istediğiniz oyunları bulamıyorsunuz ya da aşırı yüksek fiyatlara satıyorlar.
Bölge kilidi kalkarsa amazon.de ninde sunduğu fırsatlar ile çeşitlilik sağlanır.Birde wii u nun bilinirliği ile switch in yakaladığı popülarite arasında çok fark var o yüzden ben oyun konusunda artık daha rahat olacağımızı düşünüyorum.

2K

15.11.2016 18:43:50

0
Fiyatı uygun gözüküyor bir şekilde Amazon'dan falan alınır ama şunu da düşünmek lazım ülkemizde Nintendo ürünlerinin kullanıcısı az bu yüzden oyunları bulmak tam bir ölüm oluyor ve oyunları da yurt dışından getirtebiliyoruz ama öyle PS ve Xbox'da olduğu gibi lak diye alma şansınız çok düşük ya istediğiniz oyunları bulamıyorsunuz ya da aşırı yüksek fiyatlara satıyorlar.

esmerbuyucu

15.11.2016 18:33:19

0
Nintendo tps shooter dinamiğine yeni bir bakış açısı getirdi. Diğer oyunlar daha önce çıkan shooter oyunlardan pek farkı olmayan daha çok hikayesiyle öne çıkan oyunlar. Splatoon ise salt bir shooter oyunu. Bu yüzdendir ki senin dudak büktüğün oyun yılın en iyi shooter oyunu ödülüne layık görüldü. Sevimli, cicili biçili olmasında kötü olan bir taraf yok. Resimde de gördüğümüz gibi diğer oyunlar boğuk, cansız ve post-apokaliptik havaya sahipler. Nintendo ise göze gönüle hitap etmiş. 7'den 70'e herkesin oynayabileceği oyunlar yapabilmek herkesin harcı değildir. Tanıtımında gösterilen Skyrim oyunundan bile Nintendo'nun senin tabirinle "renkli çöplerine" çamur atmayı becermişsiniz. Orada mantık Playstation-Xbox oyuncularının uçakta veya istediği yerde Skyrim oynayamayacağı. Yani rakiplerine mobiliteden dem vurulmuş. Bunun içinde multi-platform olan bir oyun olan Skyrim seçilmiş. Multi-platformdan başka ne seçilecekti ki zaten. İsteseler Bayonette 2'yi gösterirlerdi mesela. Gösterecek oyunları mı yok. Ama maksat multi-platform bir oyun seçmek. Eee anlayana. NBA 2K oyunundan bile Mario'nun spor oyunlarına çamur atmışsın. Orada dikkat çekilen vurgu basketbol sahasında basket oynadıktan sonra gerçek NBA lisanslı oyuncuların da olduğu bir oyunun oynanması. Mario bile ne alaka? Çamur atmak için saçmalamamışsın.

BSC Misafiri

15.11.2016 07:24:55

+2
Nintendo konsolunu nintendo yapan senin tabirinle cicili bicili oyunlar...Madem nintendo konsolun vardı ve cicili bicili oyunlardan bunaldın o zaman switch almazsın olur biter. Boş yapma burda hadi ps4 pro haberine alalım seni...

BSC Misafiri

15.11.2016 07:24:44

+2
quote:

Orjinalden alıntı: 5150 III Pinky'i falan bildiğine göre baya forumla içli dışlısın hehalde... Ben burayı normal oyuncuların tartıştığı forum konusu sanıpta yazdım. Yarım aklımla tartışmaya giriyorum g.t olursam cahil cühela oldum ortaya çıkmasın diye msiafir hesapla yazan karektersizlerin doluştuğu bsc konusu olduğunu fark etmedim. Yukarda başka bi misafir embesilde sahip olduğun konsolu niye kötülüyosun, niye alıyosun o zaman demiş. Yemin ediyorum evimde bundan daha zeki olan evcil hayvan beslemişliğim var. Oynamadığım, denemediğim, görmediğim konsol hakkında atıp tutup senin gibi oyun konularında asalak gibi gezmiyim diye alıp deniyorum :) Bu yüzden genelde böyle karektersiz insanlara muhattap olmamak için bsc konularına yazmamaya çalışıyorum ama ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş :) https://forum.donanimhaber.com/m_37626532//tm.htm#37626532 https://forum.donanimhaber.com/m_46395573//tm.htm#46395573 https://forum.donanimhaber.com/m_85782278//tm.htm#85782278 Bethesda denince senin aklına skyrim geliyosa ya cidden oyun konsunda kör cahilsin yada benim nintendo kullandığım zamanlarda senin altını falan bezliyor olabilirler. O yüzden geçmişe çok girmeyelim. Bethesdayla anlaşma yapıp, konsol tanıtımında skyrimi oynamaları benim gibi simli pırıltılı nintendo oyunlarından bunalanlara "bak nintendo çocuk konsolu değil skyrimde oynanıyor" dedirtmek için yapılmış bi hamle. Bi benzerini wii u çıkışında zombi u ilede yaptılar. NBA içinde, hani insanlar bu konsolu mario için alıyor ya, zibilyon tane mario sport oyunu var 4 kişi oynanan. Keşke """hologram""" olarakda olsa onları gösterselermiş :D Fakat bakın bu konsolda hep böle mariolu sportlu cicili bicili oyunlar yok imajı çizmek için tanıtımda nba oynattırıyorlar. Gerçi 2 gün sonra bethesda skyrimi switch için çıkarıcaz derse o bitarafından uydurduğun "hologram oyun" argümanını çıkardığın yere tekrar koyarken görmekte isterdim açıkcası... İşte misafir hesabın kötülüğü bu, birini g.t ediyosun ama kimi ettiğini bilmiyosun :) Nese burası bsc konsuymuş. Adam yerine konmak istenen varsa kendi hesabıyla gelsin tartışırız
Nintendo konsolları kullanmışsın ne güzel ama üstüne oturarak kullanmayın dedik o kadar. Hep boş ego, en çok ben biliyorum bana sorun demek senin ki. Birşeyde bilsen, nasıl da bol kepçe sallıyorsun. Zeka seviyesinden karakterden bahseden sen, ergen jonilerin fotoshop resmini alıp koyan yine sen. Paylaştığın resim zaten kaliteni ve bilgini ortaya koyuyor. İstediğin kadar takla at, sen utanmamışsın ben dalga geçmeye niye utanayım. :D boş beleş üye.

Kennnn

15.11.2016 03:11:26

0
Ben cıvıl cıvıl nintendo oyunlarından memnunum, çok oyuncu var donkey kong sevmeyen bunlardan biri de benim. 3D world 5 milyon satmış mario kart 8 ise nerdeyse 2 kişiden biri satın almış. insanlar ki bunun içinde bende varım wii u kontolcüsü ve özellikle yükselen nx dedikoduları nedeniyle es geçtim Wii U aletini. Wii U hem tanıtım hem de beklenen oyunların geç çıkması ya da hiç çıkmaması metroid mesela ilgi kaybettirdi. Ne Zelda ne 3d mario vardı. Habire donkey kong görmek istemiyor insanlar tabi ki ancak o pembiş Yoshi, Kirby benim gibi kocaman adamları mutlu ediyor. Takip ettiğim kadarıyla oyun babında memnun edecek gibi duruyor oyuncuları. Tabi ki öyle en son çıkan vurdulu kırdılı oyunları oynamak isteyen birine önermem Nintendo daha çok oyunları çocuk oyunu büyük oyunu olarak ayırmayan farklı dünyalara yola almak isteyen insanlara yöneliktir. Sonuçta adamlar herkese satmak istiyorlar ondan tanıtım da Skyrim ya da nba göstermeleri bana abes gelmedi. insanlar nintendo konsolunda ne göreceğini zaten az çok bilir, ekstra farklı şeyler görmek skyrim vs asıl insanları cezbedecektir. Nintendo nasılsa 3ds ve ev konsolu birleştirdi oyun manasında daha bir bolluk göreceğimize eminim asıl farkı yaratacak farklı neler göreceğimizdir adam arkadaşlarıyla basketbol oynarken tek başına ev de ya da eve giderken otobüste vs yoshi oynayabilecekse bu bir artıdır.

BSC Misafiri

14.11.2016 21:18:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: 5150 III Mllet nintendo konsolu bi kendinde var sanıyor herhal. E ulan madem donkey kong bu kadar önemli, herkes bu konsolu yoshi için evinde tutuyorda bu adamlar tanıtımda ne şeyime bi tane donkey kong oyunu göstermeyip, en çok vakti skyrim'e nba'e ayırıyorlar? Adamlar bile pembiş kirby ile my little pony ile yine wii u gibi dibe vuracaklarını biliyorlar, 6 yıllık skyrimden medet umuyorlar, bunlarda gelmiş yoşi diyor. Zaten ummalarıda lazım çünkü kirby ile yoşi ile 250 300 dolara konsol satamazsın. Konsol satamazsanda yoşiyi kirbyi e5de çalıştırıp para kazanamazsın zarar edersin... Koskoca Wii U, o milletin oynamak için yıllarca evinde tuttuğu mariodan yoşiden donkey kongdan geçilmeyen konsol bi fallout 4 kadar bile satmadı. Nintendo kendi konsolundan hata olarak bahsediyor, aynı hataları yeni konsolda tekrarlamıycaz deyip yeni konsol tanıtımda en çok zamanı skyrimi göstermeye harcıyolar. Onu geçtim nintendo her yere çarşaf çarşaf liste asıyor biz bethesda ile, epic games ile, take 2 ile, ubisoft ile, ea ile anlaştık bakın bunlar öle çocuk oyunu yapan firmalar değil diyor. Milletde iki nintendo konsolu gördü diye kendini nintendo gurusu sanıp kirby goygoyu yapıyor.
Şimdi bakmak ve görmek arasındaki farkı hemen herkes bilir de seninkisi ''görmek istediğini görüp anlamak istediğini anlamak'' gibi garip bir şey. Nasıl bir köhnemiş art niyettir anlaşılır gibi değil ama yine de %1 ihtimal de olsa anlayabilirsin umuduyla yazayım. Bethesda daha önce hiçbir Nintendo konsoluna oyun geliştirmeyen 3. parti oyun stüdyosu ve Bethesda denince akla ilk gelen oyunu da tanıtımda konsept olarak kullanmayı seçmişler, yani oyun Switch'e geliştirilecek denmiyor sadece sunumda hologram olarak kullanılan oyunlardan biri. NBA oyunu ise karşılıklı olarak 4 kişinin oynayabileceği bir spor oyunu olarak düşünülmüş. Hayatında hiç Nintendo konsolu kullanmadığın ''çocuk oyunu yapan firma'' zırıltısını dillendirmenden anlaşılıyor. Ayrıca hiç korkmana gerek yok E5'te sana rakip olmayacak Nintendo. Arkadaşların arasında pinky demon'u gördükten sonra dikkate aldığıma gerçekten pişman oldum.

Kevin Garnett

14.11.2016 20:30:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: 5150 III Mllet nintendo konsolu bi kendinde var sanıyor herhal. E ulan madem donkey kong bu kadar önemli, herkes bu konsolu yoshi için evinde tutuyorda bu adamlar tanıtımda ne şeyime bi tane donkey kong oyunu göstermeyip, en çok vakti skyrim'e nba'e ayırıyorlar? Adamlar bile pembiş kirby ile my little pony ile yine wii u gibi dibe vuracaklarını biliyorlar, 6 yıllık skyrimden medet umuyorlar, bunlarda gelmiş yoşi diyor. Zaten ummalarıda lazım çünkü kirby ile yoşi ile 250 300 dolara konsol satamazsın. Konsol satamazsanda yoşiyi kirbyi e5de çalıştırıp para kazanamazsın zarar edersin... Koskoca Wii U, o milletin oynamak için yıllarca evinde tuttuğu mariodan yoşiden donkey kongdan geçilmeyen konsol bi fallout 4 kadar bile satmadı. Nintendo kendi konsolundan hata olarak bahsediyor, aynı hataları yeni konsolda tekrarlamıycaz deyip yeni konsol tanıtımda en çok zamanı skyrimi göstermeye harcıyolar. Onu geçtim nintendo her yere çarşaf çarşaf liste asıyor biz bethesda ile, epic games ile, take 2 ile, ubisoft ile, ea ile anlaştık bakın bunlar öle çocuk oyunu yapan firmalar değil diyor. Milletde iki nintendo konsolu gördü diye kendini nintendo gurusu sanıp kirby goygoyu yapıyor.
Tipik bir XBOXçı örneği, blok

BSC Misafiri

14.11.2016 20:14:23

+1
Niye bu kadar zorluyorsunuz abi kendinizi, biri gelmiş kullanıyorum dediği konsolun oyunlarıyla dalga geçmiş yersen nasıl bir kafaysa, niye aldın o zaman arkadaşım salak mısın sen. Oyun oynayacak adam alır keyfine bakar bu kadar.

BSC Misafiri

14.11.2016 19:43:20

+3
quote:

Orjinalden alıntı: 5150 III Fikir ve uygulama iyi hoş ama e nihayetinde her nintendo konsolu gibi "çocuk konsolu değil bu, çocuk oyunları yok bunda hedehödö" diye goygoyu yapılıp kusana kadar mario'ya, renkli, tatlı, sevimli, cicili bicili oyunlara boğulacağınız bir konsol olacak gibi duruyor yine. Cep telefonumda baldur's gate'den tutun final fantasy 7'ye, fahrenheit'tan tutun max payne'e kadar oynayabiliyorken ben "sevimli kalpli mariocuklar" oyununu oynayabilmek için bu konsola gümrüğüyle kargosuyla 1000 küsür tl vermem. Zaten benim gibi düşünenleri avlayabilmek için adamlar tanıtım videosunda 6 senelik oyun olan skyrimi gösterdiler ama skyrimin geleceği bile bethesda tarafından henüz onaylanmadı. Fazla renk ve parlak simli yaldızlar yüzünden oynarken sara krizi geçirtmeyen oyunlar çoğunlukta olursa bende almayı düşünebilirim. Shooter diye sevimli ve çok renkli mürekkep balıklarının oyunu olan splatoonu dayayacaklarsa kalsın teşekkürler....
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Hadi şu listeyi yapan yapmış sen paylaşırken utanmadın mı ? Rage b...m gibi bir oyundu Fallout 4'ü ise adı Fallout olmasaydı bu kadar gündeme dahi gelmezdi. Bilgi fakiri adam almış joni shopunu millete oyun dersi vermeye kalkıyor.

BSC Misafiri

14.11.2016 19:43:05

+3
quote:

Orjinalden alıntı: 5150 III Mllet nintendo konsolu bi kendinde var sanıyor herhal. E ulan madem donkey kong bu kadar önemli, herkes bu konsolu yoshi için evinde tutuyorda bu adamlar tanıtımda ne şeyime bi tane donkey kong oyunu göstermeyip, en çok vakti skyrim'e nba'e ayırıyorlar? Adamlar bile pembiş kirby ile my little pony ile yine wii u gibi dibe vuracaklarını biliyorlar, 6 yıllık skyrimden medet umuyorlar, bunlarda gelmiş yoşi diyor. Zaten ummalarıda lazım çünkü kirby ile yoşi ile 250 300 dolara konsol satamazsın. Konsol satamazsanda yoşiyi kirbyi e5de çalıştırıp para kazanamazsın zarar edersin... Koskoca Wii U, o milletin oynamak için yıllarca evinde tuttuğu mariodan yoşiden donkey kongdan geçilmeyen konsol bi fallout 4 kadar bile satmadı. Nintendo kendi konsolundan hata olarak bahsediyor, aynı hataları yeni konsolda tekrarlamıycaz deyip yeni konsol tanıtımda en çok zamanı skyrimi göstermeye harcıyolar. Onu geçtim nintendo her yere çarşaf çarşaf liste asıyor biz bethesda ile, epic games ile, take 2 ile, ubisoft ile, ea ile anlaştık bakın bunlar öle çocuk oyunu yapan firmalar değil diyor. Milletde iki nintendo konsolu gördü diye kendini nintendo gurusu sanıp kirby goygoyu yapıyor.
Sadık kitlesi zaten alacak...Adamlar 3. parti desteğine de önem veriyoruz mesajı veriyorlar tanıtımında.50 ye yakın firmayla anlaşmaları olması da bu yüzden zaten. Ki analistçilere göre 250-300 dolar aralığında olursa satış patlaması yapacağı yönünde. Wii u nun çıktığı zaman ki bilinirliğiyle switch'in çıktığı zaman ki bilinirliği çok farklı.Nintendoyu bilmeyen kesim bile switch'i merak ediyor ve araştırıyor. Tanıtım videosu 20 milyon izlenmeyi geçti. Dünya da yayılan bir ilgi uyandırmayı başardı Nintendo. 12 ocakta konsola dair tüm bilgiler açıklanınca eğer çok önemli artılar sunabilirlerse o zaman satış patlaması kesinleşir.Bu artılar fiyatı, bölge kilidinin kalkması, nispeten yeterli bir donanım, güçlü bir yazılım ve online altyapı desteği ve dijital geriye uyumluluk gibi konularda da gereken kararları almışlarsa o zaman patlar satışları...Ayrıca amazon.de Türkçe olduğundan beri ve 49 euronun üzerine ücretsiz kargo verdiğinden beri Nintendo ekosistemi çok genişleyecek...

Kurt.

14.11.2016 19:37:04

+3
quote:

Orjinalden alıntı: 5150 III Mllet nintendo konsolu bi kendinde var sanıyor herhal. E ulan madem donkey kong bu kadar önemli, herkes bu konsolu yoshi için evinde tutuyorda bu adamlar tanıtımda ne şeyime bi tane donkey kong oyunu göstermeyip, en çok vakti skyrim'e nba'e ayırıyorlar? Adamlar bile pembiş kirby ile my little pony ile yine wii u gibi dibe vuracaklarını biliyorlar, 6 yıllık skyrimden medet umuyorlar, bunlarda gelmiş yoşi diyor. Zaten ummalarıda lazım çünkü kirby ile yoşi ile 250 300 dolara konsol satamazsın. Konsol satamazsanda yoşiyi kirbyi e5de çalıştırıp para kazanamazsın zarar edersin... Koskoca Wii U, o milletin oynamak için yıllarca evinde tuttuğu mariodan yoşiden donkey kongdan geçilmeyen konsol bi fallout 4 kadar bile satmadı. Nintendo kendi konsolundan hata olarak bahsediyor, aynı hataları yeni konsolda tekrarlamıycaz deyip yeni konsol tanıtımda en çok zamanı skyrimi göstermeye harcıyolar. Onu geçtim nintendo her yere çarşaf çarşaf liste asıyor biz bethesda ile, epic games ile, take 2 ile, ubisoft ile, ea ile anlaştık bakın bunlar öle çocuk oyunu yapan firmalar değil diyor. Milletde iki nintendo konsolu gördü diye kendini nintendo gurusu sanıp kirby goygoyu yapıyor.
Kardeşim sen azıcık rahatsız mısın? Konsolla oyunu bile kıyaslamışsın. Senin ölçün wii u mudur yani? Konsol çıkalı 5 yıl olmuş makinede oyun yoktu oyun ! Exc.ler çıkmadı, çıkanlar da geç çıktı diye (ssb,mk8,splatoon,yoshi,kirby vs.) kimse konsolu satın almadı. Konsol satmayınca 3.parti desteği de olmadı. wii u meselesi budur. En çok zamanını skyrim göstererek harcıyorlar falan filan zırvalamışsın da senin gibi nintendo oyunlarının n'sinden anlamayan biri oradaki yeni 3d mario'yu, mario kart8'i, splatoon'u hemen pas geçmiş. Her neyse önemli olan exc. oyunların yağmur gibi yağması. Exc. gelirse zaten konsol satar ve 3. parti desteği isteyenler de mutlu olur. Fiyat miyat hikaye... Konsol 100$ olsa ne olur, oyunlar 60-70 $ olduktan sonra. Neticede konsolu 1 kere alıyorsun.

ryoshi

14.11.2016 19:29:10

+1
Guzel fiyat nintendo konsollarini mario dan yoshi den sanan kitle o kadar cok sey kaciriyorki yazik

_giray_

14.11.2016 17:32:18

0
Burada da spotçular 1700-2500 lira arası bir fiyata satarlar bence başlangıç için makul bir fiyat o yüzden fiyatı biraz düşünce almaya çalışacağım ancak tek korkum yamuk falan yaparlarda aslında şu taşınma özelliği için şu gerek biz aslında böyle dedik ehe falan derlerse tamamen almaktan vazgeçerim. Sadece taşınabilir bir oyun konsolum olmasını istiyorum, isterse 30 FPS ve 576p'ye düşsün, umurumda değil, PS Vita'da Borderlands 2 ve Assassin's Creed oynamış adamım, yeter ki hem 1. hem de 3. partideki güzel oyunları oynatsın.

Leingrad

14.11.2016 17:21:39

0
Mllet nintendo konsolu bi kendinde var sanıyor herhal. E ulan madem donkey kong bu kadar önemli, herkes bu konsolu yoshi için evinde tutuyorda bu adamlar tanıtımda ne şeyime bi tane donkey kong oyunu göstermeyip, en çok vakti skyrim'e nba'e ayırıyorlar? Adamlar bile pembiş kirby ile my little pony ile yine wii u gibi dibe vuracaklarını biliyorlar, 6 yıllık skyrimden medet umuyorlar, bunlarda gelmiş yoşi diyor. Zaten ummalarıda lazım çünkü kirby ile yoşi ile 250 300 dolara konsol satamazsın. Konsol satamazsanda yoşiyi kirbyi e5de çalıştırıp para kazanamazsın zarar edersin... Koskoca Wii U, o milletin oynamak için yıllarca evinde tuttuğu mariodan yoşiden donkey kongdan geçilmeyen konsol bi fallout 4 kadar bile satmadı. Nintendo kendi konsolundan hata olarak bahsediyor, aynı hataları yeni konsolda tekrarlamıycaz deyip yeni konsol tanıtımda en çok zamanı skyrimi göstermeye harcıyolar. Onu geçtim nintendo her yere çarşaf çarşaf liste asıyor biz bethesda ile, epic games ile, take 2 ile, ubisoft ile, ea ile anlaştık bakın bunlar öle çocuk oyunu yapan firmalar değil diyor. Milletde iki nintendo konsolu gördü diye kendini nintendo gurusu sanıp kirby goygoyu yapıyor.

BSC Misafiri

14.11.2016 17:06:12

+5
Yine ne kadar nintendo hater varsa gelmiş . Biraz az atıp tutun.Napsın adamlar isterseniz konsolu bedava dağıtsınlar hayrına ulan olay nintendo'ya gelince 250-300 dolara dahi cok de ama xbox ps olunca konu bir sonraki konsollarini 3 yil gecmeden cikan almak için siraya gir. analistler, brokerlar basmis konuyu ortam da zeka fiskiriyor.

OtostopcununRehberi

14.11.2016 16:36:50

0
250$ ideal bir fiyat.

BSC Misafiri

14.11.2016 16:26:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo Nintendo bu fiyata çıkarırsa hata eder. Nx haberleri ilk çıktığı günden beri her şeyini takip ettim. Gelen dedikodular ve açıklamalar Nintendo'nun fiyatıyla şaşırtacağı yönündeydi.Beklentilerden daha ucuza çıkacağı yönünde bir sürü bilgi vardı. Gelin görün ki 249 ve 300 dolar şaşırttı ama beklenmeyecek şekilde şaşırttı. Nintendo için fiyat sorun olmasaydı gamecube deli gibi satardı. Yine aynı şekilde wii u deli gibi satardı. Ama sonuç ne oldu hüsran oldu. El konsolunda rakipsiz olduğu için istediği gibi at koşturabilir ama masaüstü konsollar işin içine girdiğinde orada durur. 200 euroya kadar ps4 ün bulunabildiği bir dönemde kimse mario için zelda için gidip de 300 dolar vermez. Nintendo fanları zaten alacak. Önemli olan genel kitleye bu cihazı satabilmek. Wii'nin başarısı da bu şekilde olmuştu. Bu fiyat seviyesi genel kitle için FAZLA. Nintendo eğer bu fiyattan satmaya kadar verirse pazarlamasını size hem el konsolu hem de masaüstü konsol satıyoruz olarak yapacaktır. Pek başarılı olacağını düşünmüyorum bu hamlenin. Çünkü ortada bir devrim yok. Fiyatı düşük tutması Nintendo'nun başarılı olması için olmazsa olmaz bir hamledir. Olur da başarılı bir satış ivmesi yakalarsa bunun sebebi 3ds'i rafa kaldırıp yerine switch'i konumlandırması olur. El konsolu alacak insanlara aynı zamanda bir de masaüstü konsol satmış olur. Böylece switch fiyatına rağmen başarılı bir çıkış yapmış olur. Kendi adıma konuşursam 249 dolara almayı düşünebilirim ama 199 dolara kesinlikle alırım.
Bence önyargılı konuşmuşsun biraz. 12 Ocakta konsolun 250 dolar temel fiyatı hakedip haketmediğini görecez.Daha açıklanması gereken çok önemli bilgiler var. Donanım, bölge kilidi, çıkış oyunları, yazılım gücü, geriye uyumluluk vs. gibi bilgiler açıklandıktan sonra konsolun ne olacağı belli olur...

Kurt.

14.11.2016 16:18:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo Nintendo bu fiyata çıkarırsa hata eder. Nx haberleri ilk çıktığı günden beri her şeyini takip ettim. Gelen dedikodular ve açıklamalar Nintendo'nun fiyatıyla şaşırtacağı yönündeydi.Beklentilerden daha ucuza çıkacağı yönünde bir sürü bilgi vardı. Gelin görün ki 249 ve 300 dolar şaşırttı ama beklenmeyecek şekilde şaşırttı. Nintendo için fiyat sorun olmasaydı gamecube deli gibi satardı. Yine aynı şekilde wii u deli gibi satardı. Ama sonuç ne oldu hüsran oldu. El konsolunda rakipsiz olduğu için istediği gibi at koşturabilir ama masaüstü konsollar işin içine girdiğinde orada durur. 200 euroya kadar ps4 ün bulunabildiği bir dönemde kimse mario için zelda için gidip de 300 dolar vermez. Nintendo fanları zaten alacak. Önemli olan genel kitleye bu cihazı satabilmek. Wii'nin başarısı da bu şekilde olmuştu. Bu fiyat seviyesi genel kitle için FAZLA. Nintendo eğer bu fiyattan satmaya kadar verirse pazarlamasını size hem el konsolu hem de masaüstü konsol satıyoruz olarak yapacaktır. Pek başarılı olacağını düşünmüyorum bu hamlenin. Çünkü ortada bir devrim yok. Fiyatı düşük tutması Nintendo'nun başarılı olması için olmazsa olmaz bir hamledir. Olur da başarılı bir satış ivmesi yakalarsa bunun sebebi 3ds'i rafa kaldırıp yerine switch'i konumlandırması olur. El konsolu alacak insanlara aynı zamanda bir de masaüstü konsol satmış olur. Böylece switch fiyatına rağmen başarılı bir çıkış yapmış olur. Kendi adıma konuşursam 249 dolara almayı düşünebilirim ama 199 dolara kesinlikle alırım.
199$'a N3DSXL satılıyor hocam. Ayrıca peynir ekmek gibi satılıyor. Switch mümkün değil o fiyata çıkmaz. En az 249$.

CaSsErDoDo

14.11.2016 15:37:28

+1
Nintendo bu fiyata çıkarırsa hata eder. Nx haberleri ilk çıktığı günden beri her şeyini takip ettim. Gelen dedikodular ve açıklamalar Nintendo'nun fiyatıyla şaşırtacağı yönündeydi.Beklentilerden daha ucuza çıkacağı yönünde bir sürü bilgi vardı. Gelin görün ki 249 ve 300 dolar şaşırttı ama beklenmeyecek şekilde şaşırttı. Nintendo için fiyat sorun olmasaydı gamecube deli gibi satardı. Yine aynı şekilde wii u deli gibi satardı. Ama sonuç ne oldu hüsran oldu. El konsolunda rakipsiz olduğu için istediği gibi at koşturabilir ama masaüstü konsollar işin içine girdiğinde orada durur. 200 euroya kadar ps4 ün bulunabildiği bir dönemde kimse mario için zelda için gidip de 300 dolar vermez. Nintendo fanları zaten alacak. Önemli olan genel kitleye bu cihazı satabilmek. Wii'nin başarısı da bu şekilde olmuştu. Bu fiyat seviyesi genel kitle için FAZLA. Nintendo eğer bu fiyattan satmaya kadar verirse pazarlamasını size hem el konsolu hem de masaüstü konsol satıyoruz olarak yapacaktır. Pek başarılı olacağını düşünmüyorum bu hamlenin. Çünkü ortada bir devrim yok. Fiyatı düşük tutması Nintendo'nun başarılı olması için olmazsa olmaz bir hamledir. Olur da başarılı bir satış ivmesi yakalarsa bunun sebebi 3ds'i rafa kaldırıp yerine switch'i konumlandırması olur. El konsolu alacak insanlara aynı zamanda bir de masaüstü konsol satmış olur. Böylece switch fiyatına rağmen başarılı bir çıkış yapmış olur. Kendi adıma konuşursam 249 dolara almayı düşünebilirim ama 199 dolara kesinlikle alırım.

Kurt.

14.11.2016 15:24:24

+4
249 ya da 299$ 'dan cikabilir. Ustteki arkadas nintendonun olayini anlayamamis, mariosuz, zeldasiz, splatoonsuz, donkey kongsuz, yoshisiz bi konsol hayal etmis. E ulan zaten biz yillardir nintendoyu bunun icin evimizde barindiriyoruz. Ben napiyim skyrim'i şunu bunu. Onlari pc de yahut ps4 umde de oynayabiliyorum. Switch'te beni en cok ceken nokta tv mesgulken yahut evimden uzakta tatildeyken de sevdigim oyunlari rahatlikla oynamaya devam edebilecegim. Bir de bolge kilidi olayini kaldirip eshop oyunlarina donem donem indirim getirirlerse tadindan yenmez.

Leingrad

14.11.2016 14:55:42

0
Fikir ve uygulama iyi hoş ama e nihayetinde her nintendo konsolu gibi "çocuk konsolu değil bu, çocuk oyunları yok bunda hedehödö" diye goygoyu yapılıp kusana kadar mario'ya, renkli, tatlı, sevimli, cicili bicili oyunlara boğulacağınız bir konsol olacak gibi duruyor yine. Cep telefonumda baldur's gate'den tutun final fantasy 7'ye, fahrenheit'tan tutun max payne'e kadar oynayabiliyorken ben "sevimli kalpli mariocuklar" oyununu oynayabilmek için bu konsola gümrüğüyle kargosuyla 1000 küsür tl vermem. Zaten benim gibi düşünenleri avlayabilmek için adamlar tanıtım videosunda 6 senelik oyun olan skyrimi gösterdiler ama skyrimin geleceği bile bethesda tarafından henüz onaylanmadı. Fazla renk ve parlak simli yaldızlar yüzünden oynarken sara krizi geçirtmeyen oyunlar çoğunlukta olursa bende almayı düşünebilirim. Shooter diye sevimli ve çok renkli mürekkep balıklarının oyunu olan splatoonu dayayacaklarsa kalsın teşekkürler....
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

14.11.2016 14:52:39

0
Bu fiyata oyuncuyum diye geçinip, almayan adamı döverler...

ScottishJR

14.11.2016 14:50:58

0
bence sen hic alma

BSC Misafiri

14.11.2016 14:46:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: TLamir ps3 gucunde olsa yeter ne ps4 u (muhtemelen ps3 gucunde bile olmaz)
ps3 bugün tablet formunda yapılması pekte zor olmayan bir donanım, bu konsol bir ps4 değil ama rahat ps3 ayarı yahut üstü olacaktır o kadar da düşmeyin artık.

BSC Misafiri

14.11.2016 14:36:51

0
Cok agresif bir fiyat.Zelda ile birlikte gelicek yanilmiyorsam.Guzel bir satis basarisi gelebilir Nintendo adina.Seneye Ms scorpio ile yarisa katilir sony tekeli kirilirsa rekabetten kazancli cikan oyuncular olur.

TLamir

14.11.2016 14:03:15

0
ps3 gucunde olsa yeter ne ps4 u (muhtemelen ps3 gucunde bile olmaz)

Kevin Garnett

14.11.2016 13:49:38

0
Rekor kırabilir iyi pazarlamayla, zaten söylentiler de bunu gösteriyor. Bu fiyatla çıkmaz diyenler umutlanmasın.

BSC Misafiri

14.11.2016 13:37:31

0
Gücü hakkında 1 tflops söylentileri vardı bence güzel bir deneyim fazlasıyla sunacak. Benim için bölgevkilidi,alınan oyunların hesaba yazılması ve çıkış oyunları gibi konular donanımdan daha önemli. 250 dolar çok çok iyi bir fiyat kesin alırım:))

İdrak İstimlak

14.11.2016 12:43:57

0
Zaten beklenen fiyat buydu, Wii de zamanında böyle bir fiyatla satışa sunulmuştu.

BorgaXxX

14.11.2016 12:40:57

0
250 dolar çok güzel bir fiyatlandırma olur. Tebrik ettim.

CaSsErDoDo

14.11.2016 12:29:02

0
249 olursa ben almam. 149 veya 199 olursa alırım.

Lord Melkor

14.11.2016 12:15:12

0
O fiyata çıkmaz

Karpuzcu.

14.11.2016 11:53:34

0
O fiyata rekor kırar.

skulz

14.11.2016 11:38:16

0
250 dolar olursa hiç düşünmem sırf Zelda için alırım bu konsolu.

Guest-F5DFA3868

14.11.2016 11:37:25

+6
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch Fiyat harika da paralelde bunu 1500 hatta 2000tl ye satmaya calisanlari simdiden gorebiliyorum.
Amazon.de den almak baya mantıklı olacak. Kargo ücreti olmayacak. 250 euroya çıkarsa. Türkiyeye gönderim yapıldığında %19 olan almanyadaki kdv yi düşüyorlar ve net fiyat 210 euro oluyor. Türkiyede gümrükte bu eşya avrupa birliğinden geldiği için %18 maktu vergi alınıyor ve fiyat 247 euro oluyor ve kargo ücretide olmuyor ;) yani almanlardan 2-3 euro daha ucuza alınabilecek

aLdacTrack

14.11.2016 11:13:26

0
Fiyat gayet güzel olmuş :)

rambocuk

14.11.2016 10:57:29

0
Ps4 e yakın bir güç sunarsa fiyat mükemmel fakat mobil bir cihaz ne kadar güçlü olabilir bu durumda fiyat çok bile olabilir

edd121

14.11.2016 10:38:53

0
Zaten 260 dolar diye konuşuluyordu basic fiyatı.tabi ilgi ve talep çok olursa belki biraz bindirim yaparlar.

BSC Misafiri

14.11.2016 10:33:24

0
guzel fiyat. umalim ki bu fiyattan ciksin

berkayjan

14.11.2016 10:23:36

0
Fiyat gayet güzel. PS4 gücünde olursa yemede yanında yat.

GoldPunch

14.11.2016 10:13:10

+2
Fiyat harika da paralelde bunu 1500 hatta 2000tl ye satmaya calisanlari simdiden gorebiliyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız