Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Super Smash Bros'un Mario Kart 8 Kadar Satacağını Öngörüyor


      Bildiğiniz gibi Nintendo Wii U, ilk çıktığı dönemlerde pek başarılı satış rakamlarına ulaşamamıştı. Bu durum Mario Kart 8'in çıkmasıyla biraz olsa da düzeldi. Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils-Aime, Bloomberg'e verdiği röportajda Super Smash Bros.'un satış beklentileri hakkında konuştu.
 
       Reggie, "Mario Kart 8, Wii U satışlarını ikiye katladığı, Super Smash Bros.'dan da aynı başarıyı göstermesini beklediklerini belirtti. Söylenene göre Nintendo, Super Smash Bros'un en az Mario Kart 8 kadar satmasını bekliyor. Daha önce Nintendo 3DS'e çıkmış Super Smash Bros, 28 Kasım'da Wii U kullanıcılarıyla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Eski Bir Sony Çalışanı Bütün PS4'lere İsmini Bırakmış The Order: 1886'nın Koleksiyoncu Sürümü için Bİr Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2014 08:15:36

0
Nintendo konsollarını hiçbir zaman 3. parti oyunlar sırtlamadı, hatta 3. parti oyunlar neredeyse hiç satmadığı için yapımcılar devam oyunlarını Nintendo konsollarına geliştirmedi. Ama bu durumun Nintendo'dan kaynaklandığını sanan çok oyunsever var ne yazık ki. 1. parti oyunlar Nintendo konsollarının tek dayanağıdır, Nintendo'yu bilenler konsollarında 3. partiyi pekte önemsemezler çünkü 3. parti için bayağı alternatif bulunmakta. Super Smash Bros oyununun ise konsol dünyasının en çok satan dövüş oyunu olduğu malum ve Wii U satışlarına Mario Kart 8 kadar önemli etki edeceğinden de hiç şüphem yok. Yalnız Mario Kart serisi kadar hayran kitlesine sahip değil. Mario Kart Wii'de 35 milyon, DS'de 25 milyon, 3DS'te de 10 milyon satmış bir oyun serisi. Dövüş oyunu oynayanların oranı daha azdır.

Bowser Zeki

12.11.2014 14:21:02

+1
21 Kasım NTSC :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız