Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'in İlk Büyük Güncellemesi Haziran'da

Bu yıl sonunda 3DS'te özellikle oyunlar konusunda büyük bir hareketlenme yaşanması bekleniyor

     Nintendo 3DS'in ilk büyük güncellemesinin Haziran ayının başında yapılacağı açıklandı. Nintendo'nun Amerika ve Japonya resmi web sitelerinden yapılan açıklamada 6 Haziran'da Amerika'da, 7 Haziran'da da Japonya'da ana güncelleme yapılacak.  Avrupa'da da benzer tarihlerde güncelleme yapılmasını bekliyoruz, fakat Nintendo Avrupa şu an için resmi açıklama yapmadı.
 
     Bu güncelleme sayesinde web browser, DSiWare transfer ve en önemlisi ise eShop hizmete girecek, böylece online yollardan oyun satın alma işlemlerini de gerçekleştirebileceğiz.
 
     Güncellemenin E3 fuarı ile aynı tarihlerde yapılacak olması da dikkat çekici. Bu fuarda 3DS için bir çok oyun duyurmasını beklediğimiz Nintendo, eminiz bir çok klasiğini de 3D olarak eShop üzerinden satışa çıkaracağını açıklayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS Firmware Update
PSP'de Skype Kullanımına Devam Sniper: Ghost Warrior 2 Duyuruldu

Dragn_Moon

12.5.2011 16:09:06

0
Aynı tarihte yapılıcak olması bence muhteşem bir olay düşünsene bi oyunları tanıtıyolar fln sonra girip bi bakıyosun o oyunları satın alabiliyosun fln bence çok güzel ve başarılı bi düşünce olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız