Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory'nin Duyurulmayan Bir Projesi Daha Var


 
     Adını Playstation 3 için özel olarak geliştirdiği Heavenly Sword ile duyuran Ninja Theory, son olarak karşımıza Monkey ve Trip'in macerası Enslaved: Odyssey to the West ile çıkmışlardı. yeni Devil May Cry'ın da yapımcısı olan firmanın duyurulmamış bir projeleri daha olduğu ortaya çıktı.
 
     Firma Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurulmamış bir proje için baş tasarımcı aradıklarını belirtti. Firmanın resmi sitesinde baş tasarımcı ve görsel efekt konusunda bir iş ilanı bulunuyor. Baş tasarım ilanında "mevcut konsollar üzerinde deneyimli, en az bir AAA yapımda görev almış" ve önemli değil ama "Unreal Engine grafik motorunda deneyimli" ibareleri dikkat çekiyor. 
 
     Unreal Engine konusunda deneyimli fakat bu durumun çokta önemli olmadığının belirtilmesi, başka bir motor ihtimalini de kuvvetlendiriyor. Firmanın son oyunu Enslaved, Unreal Engine 3 grafik motorunu kullanıyordu.
 
     Ninja Theory'nin yapımlarını büyük bir keyifle oynayan bir oyun sever olarak sıradaki yapımlarını oldukça merak ettiğimi söylemeliyim. Yepyeni bir proje, Enslaved 2 veya geçtiğimiz günlerde dedikodusu çıkan Heavenly Sword 2 olabilir mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Enslaved aksiyon macera Namco Bandai Ninja Theory PS3 Xbox 360
PSP Go'da Fiyat İndirimi Resmi Olarak Başlıyor Fallout: New Vegas İngiltere Satışlarında Lider
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Carcharot

25.10.2010 16:15:52

0
Ninja Teory çok başarılı bir firma olma yolunda ilerliyor. Umarım Heavenly Sword 2'yi oynayabiliriz.

BSC Misafiri

25.10.2010 13:16:10

0
Enslaved çok güzel oyundu bana göre birkaç eksik noktası var bunlardan ilki grafik motoru olarka unreal engine 3 bu oyuna yakışmamış ikincisi dövüş sistemi malesef kötü :( açıkçası heavenly swordu da bitirmiştim o muhteşemdi grafik olsun ses olsun hikaye olsun enslaved hikaye konusunda başarılı fakat dediğim konularda malesef kötüydü :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Enslaved
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız