Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avowed İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Xbox Game Studios ve Obsidian Entertainment, dikkat çekici bir dünyada geçen birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Avowed için resmi hikaye fragmanını yayınladı. Fragman, oyunun hikayesine ve atmosferine dair heyecan verici ipuçları sunuyor.
 
Dikkat çekici bir dünyayı sunmayı hedefliyor
 
 
 
Avowed, Obsidian Entertainment'ın Pillars of Eternity serisinde yarattığı Eora dünyasında geçiyor. Oyuncular, Aedyr adlı uzak bir diyardan Yaşayan Topraklar'a elçi olarak gönderiliyor. Yolculuğunuz boyunca farklı ortamlara geçiş yapıyor ve dikkat çekici bölgeleri keşfedebiliyoruz.
 
Yapımda oyunculara çeşitli yoldaşlar sunularak oyun deneyimi daha da zenginleştirmek isteniyor. Eski bir paralı askerden üst düzey bir büyücüye kadar çeşitli karakterler, kendilerine özgü yetenekleriyle oyuncuların yanında savaşabiliyor. Oyuncular yaptıkları seçimlerle karakterlerin gelişimini ve hikayenin akışını şekillendirebiliyor.  
 
Avowed, 2024 yılı içerisinde Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri oyunu çıkışından itibaren ücretsiz olarak oynayabilecek. 
 
Resmi hikaye fragmanı, Avowed'un karanlık ve gizemli atmosferini, heyecan verici aksiyon sahnelerini ve ilgi çekici hikayesini gözler önüne seriyor. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Assassin's Creed Mirage iPhone ve iPad'de Nasıl Bir Deneyim Sunuyor? WUCHANG: Fallen Feathers Çıkış Yılı Açıklandı: İşte Yeni Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız