Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus'ta İki Yeni Mod

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus bakalım Vita oyuncularından ne kadar ilgi görecek

      Tecmo Koei ve Team Ninja'nın ünlü aksiyon oyunu Ninja Gaiden, Playstation Vita'ya ikinci kez adım atmaya hazırlanıyor. İlk olarak Ninja Gaiden Sigma Plus ile karşımıza çıkan Tecmo Koei, şimdi de serinin ikinci oyununu Ninja Gaiden Sigma 2 Plus adıyla hazırlıyor.
 
     Ninja Gaiden Sigma 2 Plus'ta oyunculara yeni kontrol mekanizmasının (dokunmatik ekran gibi) yanı sıra iki yeni oyun modu da sunulacak. Bu modlar Ninja Race ve Tag Mission olacak. Ninja Race'te oyuncular bazı eşyaları alınca hız kazanacaklar. Diğer taraftan Tag Mission'da ise oyuncular Ryu Hayabusa, Rachel, Ayane veya Momiji ile görevleri bitirmeye çalışacaklar.
 
       Oyunun 28 Şubat'ta Japonya'da piyasaya çıkacağını belirtelim. Avrupa ve Amerikalı oyuncular ise biraz daha fazla beklemek zorunda kalacaklar gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden Ryu Hayabusa Tecmo Koei Team Ninja Ps Vita
Destiny'nin Ayrıntıları Ortaya Çıktı Bethesda: Dishonored Satışları Beklentileri Aştı

BSC Misafiri

28.11.2012 17:44:50

0
Ninja gaiden 2 yi xbox ta oynayıpta aldıgım zevk hiçbir ninja oyununda yoktur. Gerçekten zoru seven zoru başarmayı hedefleyen insanlar Ninja gaiden oynamalıdır, harika bossları ve silahları ile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden Sigma 2 Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız