Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus'ın Çıkış Tarihi

Ryu Hayabusa'nın maceraları türünün en iyi örnekleri arasında

     Tecmo Koei ve Team Ninja daha önce Ninja Gaiden Sigma Plus'ı Playstation Vita ekranlarına taşımışlardı. Şimdi ise Ninja Gaiden Sigma 2 Plus ile bir oyunu daha gelişmiş bir şekilde Vita ekranlarına taşıyacaklar.
 
     Yayıncı firmanın açıklamasına göre oyun 1 Mart 2013'te Playstation Vita için raflardaki yerini alacak. Bu sürümde bazı extra içeriklerin bulunduğunu da belirtelim. Team Ninja, benzer şekilde Dead or Alive 5 Plus'ı da Vita için duyurmuştu.
 
    Daha önce piyasaya çıkmış oyunların geliştirilmiş sürümlerini Playstation Vita ekranlarına taşımak gerçekten de iyi bir fikir gibi görünüyor. Umarız Tecmo Koei satış bazında beklentilerine ulaşabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden Ryu Hayabusa Tecmo Koei Team Ninja Ps Vita
The Last of Us Yerine Jak and Daxter 4 Olabilirdi! Monolith Soft, Bethesda Gibi Olmak İstiyor

BSC Misafiri

16.12.2012 13:37:50

0
Çıkmış bir oyunun biraz daha süslenmiş halini çıkaracağına o konsola özel çıkmamış bir oyun yada yeni bir seri olacak oyun yapsan olmazmı be tecmo? Sevdiğim bir seridir.(NINJA GAIDEN sigma ve 2 ). Şimdi benim gibi oyunlarını birde koleksiyon sürüm olarak almayı tercih eden biri niye aynı oyunun biraz süslüsünü alsınki? Ne diyeyim fotokopi konsol oldu bu vita(3g li model bende mevcut). Resmen harcanıyor. Çıkmış her ex oyununu (l.b.p.vita hariç tarzım degil) alıp deneyip bazılarını takas bazılarını elinde tutan birisi olarak böyle düşünüyorum. Ayrıca satmayı düşünmüştüm ama TÜRKÇE olunca ve yeni birkaç özellik alete eklenince kıyamadım. Alet aslında çok potansiyeli olan bir cihaz. Birde birileri şimdi demesin fanmısın? Ben (ne) fan(ım nede vantilatör) değilim. Sadece oyun oynamayı seven birisiyim. Saygılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden Sigma 2 Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız