Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Oyundan birkaç konsept tasarım sızdı

      Halo serisinin yaratıcısı Bungie Software'in Destiny kod adlı yeni oyunu ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığını gördüğümüz (PC sürümünden haber yok) oyunun ayrıntıları şu şekilde.
 
     Oyunun hikayesi günümüzden 700 yıl sonrasında Last City (son şehir) adlı dünyadaki son şehirde geçiyor. Güneş sisteminde insaoğlunun altınçağının son kalıntısı olan bu şehir oyundaki merkez mekanlardan bir tanesi. Bu şehrin üstüne konuşlanmış devasa bir uzay gemisi ise (The Traveler) adeta Ay gibi, dünyanın 2. uydusu olarak asılı duruyor.Kimse nereden geldiğini bilmiyor ancak bu devasa uzaylı gemisinin amacı bizi korumak.
 
      Buna karşın evrenin bir diğer ucundan tuhaf uzaylı yaratıklar ise The Last City'i ele geçirmek istiyorlar. Biz ise "knight" (şövalye) ünvanı taşıyan bir genci yöneterek dünyayı tehdit eden uzaylı yaratıkların kökenini araştıracağız.
 
     Bungie yaklaşık 7 yıldır tasarladığı bu oyun ile gizemli, efsanevi bir dünya oluşturmak istiyormuş. Arkadaşlarımızla bu evreni keşfetmemizi isteyen Bungie'nin amacı herkese hitap eden eğlenceli bir oyun hazırlamak. Aşağıda oyunun birkaç sanatsal çalışmasını bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
MMO Bungie Destiny PS3 Xbox 360
"DayZ'nin Bağımsız Sürümü Sürekli Güncellenecek" Ninja Gaiden Sigma 2 Plus'ta İki Yeni Mod
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İyi İsim

28.11.2012 13:42:19

0
Başka bir sitede yeni jenerasyona yapılıyor diyor oyun. ps3 ve xbox360 la alakası yok. zaten olmasında bu eski püskü konsola yapılan oyundan ne tür bir yenilik çıkabilirki. kendini tekrarlar durur.

grateee

28.11.2012 09:39:10

0
İyi harika yorumlar!

Wayward Son

28.11.2012 09:02:28

0
Halo'dan sırf tasarımı yüzünden nefret eden ama özellikle multiplayer yapısı ve fiziksel etkileşim konularında takdir eden biriyim. Bu sefer tasarımda coşmuşlar, çok başarılı olmuş. Ana hikaye, düşman tasarımı, Traveller olayı vs. çok ilgi çekici duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız