Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New World, Güvenlik Açığı Hatası İçin Özür Diledi

 
 
New World, piyasaya sürülmesinden bu yana geçen birkaç hafta boyunca birçok sorun yaşadı.
 
Bu sorunlar için  Amazon, bir düzeltme olacağı konusunda kararlıydı. Yakın tarihli bir forum gönderisinde, New World topluluk yöneticisi Luxendra, oyuncuların yakın zamanda yaşadığı bir sorunla ilgili algıları temizlemek için Sunucu/İstemci sisteminin nasıl çalıştığını ele aldı.
 
Topluluk yöneticisi Luxendra'ya göre, bazı oyuncuların bu ayın başlarında yaşadığı oyuncu güvenlik açığı hatası, bir istemci/sunucu yetkisi sorunu nedeni olduğunu belirtti. Ek olarak yaşanan sorun için özür dilediğini bir forum gönderisinde açıkladı.
 
Oyun Hakkında:
 
Kader sizi, Eternal Isle'ın Aeternum kıyılarına çağırıyor. The Corrupted'ın acımasız lejyonlarının üstesinden gelin ve tehlike ve fırsat ülkesinde rakip oyuncularla savaş çizginizi çekin. Bu cehennemde hayatta kalmak için ne yapacaksınız?  Kahramanlık yolunda kendinizi geliştirmek için grup kurun ve birlikte saldırın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmorpg new world mmorpg amazon macera aksiyon rpg
NBA 2K22 MyCareer 2. Sezon Ödülleri Detayları Açıklandı Bloodstained: Ritual of the Night, Oyununa Gelecek Yeni Güncelleme Detayları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

1.11.2021 10:41:45

0
reklam. en alakasız kişiler bile oynadı.

romedon

1.11.2021 08:47:18

+1
Şu oyunu bu kadar özel yapan nedir anlayamadım. Bayağ eso ya benziyor. Sadece skin giydirmişler gibi. Bi iki yayınını izledim de diğer mmolardan farkını çözemedim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız