Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un New World Betası 200.000'den Fazla Oyuncuya Sahip

 
 
200.000'den fazla oyuncu bu hafta sonu New World'un betasına giriş yaptı. Yaklaşan MMO'nun betası, Steam'de en çok oynanan yedinci oyun oldu.
 
Bu yılın başlarında Amazon, New World'u 31 Ağustos olarak belirlenen yeni çıkış tarihine erteledi. 
 
Oyun Hakkında:
 
Kader sizi, Eternal Isle'ın Aeternum kıyılarına çağırıyor. The Corrupted'ın acımasız lejyonlarının üstesinden gelin ve tehlike ve fırsat ülkesinde rakip oyuncularla savaş çizginizi çekin. Bu cehennemde hayatta kalmak için ne yapacaksınız?  Kahramanlık yolunda kendinizi geliştirmek için grup kurun ve birlikte saldırın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry new world mmorpg amazon macera aksiyon rpg
1047 Games, Finansman Turunda 10 milyon Dolar Topladı Eski Activision Blizzard Yöneticileri, "Başarısız" Kadınlar için Özür Diledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.7.2021 10:33:41

0
Düşman çeşitliliği konusuna katılsam da oyun bir MMO için çok çok güzel ve ince detaylara sahip. Tek sevmediğim açıkçası her yere koşarak gitmek oldu fast travel bir süre sonra daha basit bir hale geliyor ama yinede bazen sıkıcı olabiliyor. Olur bu oyun Amazon içerik konusunda düzgün işler yaparsa. Harita ve sehir tasarımları da gayet güzel bu arada 3-5 saat başlangıç şehirlerinde oynayıp yanlış bilgilendirmeyelim insanları.

Antikaruh

28.7.2021 00:04:02

0
En az 2-3 yılı var tam bir oyun olabilmesi o MMO enstantanesini yakalayabilmesi için.

BSC Misafiri

27.7.2021 15:42:57

+1
İnsanlar denemek istediği için ve yayıncılar reklamını yaptığı için bu kadar ilgi topladı. Dövüş mekaniği, hikaye, görevler, şehir tasarımları, pvp, düşman çeşitliliği vb. açısından çok sığ bir oyun. Ben iade ettim. Tavsiyem oyun çıktıktan birkaç ay sonrasını beklemeniz. Esas kitlenin ancak o zaman ortaya çıkacağını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız