Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naruto Online Dünyasına Bakıyoruz

 
      "12 sene önce Konoha ninja köyünde Kyubi Tilki ortaya çıktı, bu tilkinin 9 adet kuyruğu bulunmaktaydı, kuyruğu ile dağları yıkıyor, denizde tsunamiler oluşturuyordu. Neyse ki, bir ninja amansız mücadele ardından bu güçlü düşmanı mühürledi. Mühürlemeyi başarmasına rağmen, bu savaş ninjanın da hayatına mal oldu. O ninja Konoha ninja köyünün lideri “Dördüncü Hokage” dir."
 
 
 
     Hokage olma hayalleriyle maceralara sürüklenen Naruto'nun hikayesi 1997'de yayınlanmaya başlanan bir manga serisi ile başladı. Fazlasıyla popüler olması 2002'de yüzlerce bölüm süren animesi ile devam etti. Seriye büyük hayranlık duyan veya duymayan, ilk defa adım atacak oyuncular için de orijinal yapımcılarının da destek verdiği Online RPG oyunu çıkmıştı. Facebook'ta da büyük bir oyuncu kitlesine hitap eden oyunu, web tarayıcısı üzerinden oynayabiliyorsunuz, hem de Türkçe zira Oasis Games serinin tek lisanslı tarayıcı RPG oyununu yerelleştirerek Türk oyuncularının beğenisine sundu. 
 
      İki boyutlu çizimlerle oluşturulan oyun oldukça stabil bir şekilde çalışıyor. Size sunulan karakterlerden birini seçerek eğitiminize başlayabiliyor ve Naruto ile ilk savaşınıza dalıyorsunuz. Savaşlar sıra tabanlı, oyunun kendi ise tıklayarek gezebildiğiniz bir açık dünya olarak sunuluyor. Eğitim ve tanışma faslı derken ilerledikçe yeni görevlerin peşinde koşarak serinin dünyasından sunulan pek çok eşya ve çevre ile yola decam ediyorsunuz.
 
 
 
     Çizimler, müzikler ve animasyonlar hem seriye sadık kalınması hem de akıcı bir şekilde çalışması açısından gayet iyi hazırlanmış. Eğer bu tarz oyunlara aşinaysanız zaten hiç zorluk çekmeyeceğiniz bir yapısı bulunmakta. Daha önce oynadığınız bu tarz 2D Online RPG oyunlarından farklı olarak pek fazla şey sunmuyor olabilir, daha doğrusu üzerine pek bir şey eklemiyor fakat bu konuda Naruto'nun orijinal hikayesini içeriyor olması bizleri çeken şey oldu. Aynı zamanda da bunu ücretsiz olarak sunuyor.
 
      Naruto Online'da oldukça geniş bir dünya sunulmuş. Maceraya Konoha köyünde bir ninja olarak başlayıp görevler ve eşyalar peşinde koşarken açabileceğiniz ve dahil olabileceğiniz PVE etkinlikleri dışında isterseniz de diğer oyuncuların kurmuş oldukları gruplara dahil olarak harcayacağınız vakti katlayabiliyorsunuz. Ekibinize kattığınız yeni oyuncular ile daha zorlu mücadelere hazırlık yapmanız da gerekecek.
 
 
 
      İyi bir ninja olmak dışında sahip olduğunuz bahçeyi geliştirecek ve günlük, haftalık görevlerle dünyanın paketi içinde sürekli bir şeylerin peşinde koşuyor olacaksınız. Klasik olarak diğer Online oyunlarda olduğu gibi burada da ne kadar çok vakit harcarsanız o kadar çok şey kazanıyorsunuz haliyle.
 
     Naruto Online, Online RPG oyunlarına ilgi duyan tüm Naruto severlerin mutlaka denemesi gereken bir yapım. Bunu dosya indirmeden direkt olarak web tarayıcınız üzerinden herhangi bir bilgisayar ile yapabiliyor olmak da oyunun en büyük avantajlarından. Tarayıcı üzerinden oynanmasına rağmen görsellik ve sesler konusunda hiç rahatsızlık duymayacağınız, adeta animesinde geziyormuş gibi hissedeceğiniz bir dünya barındırıyor. Kendiniz bir hesap açarak Naruto evrenine dalabilir ve Naruto & Naruto Shippuuden hikayelerinden derlenmiş şimdilik 8 bölüm ile maceraya dalabilirsiniz.
 
 
 
      2016'da da Facebook tarafından yılın en iyi web oyunu seçilen Naruto Online'ı internet bağlantısı olan bir PC ile Oasis'in oyun portalı üzerinden oynayabilirsiniz. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Naruto Online Oasis Games Online RPG Tarayıcı
1907 Fenerbahçe Espor, FIFA Oyuncusunu Duyurdu Nioh: Complete Edition PC Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Skymarc

3.11.2017 15:16:11

0
naniiii?

omris2013

3.11.2017 13:06:09

0
Ne reklamını yaptınız be kaç gündür bunu görüyoruz :)

BSC Misafiri

3.11.2017 08:52:04

0
dattebayooo

jedi39

3.11.2017 02:39:37

+1
Reklam alınmış anlayın işte.

BSC Misafiri

2.11.2017 20:12:04

0
bu oyun mu şimdi?

dikiştutmazsabri

2.11.2017 19:45:19

0
Şu leş oyunun nesini övüyorsunuz anlıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız