Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2si1: Xbox El Konsolu Geliyor!

 
 
2si1'in bu bölümünde Phil Spencer'ın el konsoluna işaret eden açıklamalarını değerlendirdik, iOS 18 ile gelen yeni özellikleri konuştuk ve maliyetlerden dolayı kapanan internet kafelere değindik.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Ghost of Tsushima PC Oyuncularını Memnun Etmek İstiyor Devotion Geliştiricisinden Nine Sols'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Dhalsim

31.3.2024 16:01:06

+1
2000li yılların başı evimde o dönemin süper bir bilgisayarı varken, oyunları oyun satan ( tabiki korsan satan) japon pazarı ve benzeri yerlerde istediğin şekilde temin edebilirken, ben sırf o ortam ve arkadaşlarla beraber oynamanın verdiği zevk için internet kafeye gider oynardım.. Babam sıkılıkla bu işin geleceği yok, ilerde herkesin kendi cihazı olacak lafını,,sanki çok matah bişeymiş arkilere satardım :) play station kafelerde pes oynadığım yıllar ayrı bir tad kaldı..Tabi benim asıl atari salonundan aldığım zevk bambaşka boyuttaydı. 6 yaşında bebeyim. Kaç mahalle ötedeki E90 karayolunu aşıp lunaparkta kurulan atari salonuna tek tabanca giderdim. Cennet böyle birşey olabilirdi kafamda o yaşta. Mutluluğun zirvesi idi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız