Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K20'nin MyCareer Modunda 2 Usta Oyuncu Olacak

 
2K Sports'un her yıl çıkarttığı NBA 2K serisinin bu yıl çıkacak olan oyunu NBA 2K20'nin MyCareer modunda 2 usta oyuncunun olduğunu bir videoyla duyuruldu.
 
Marvel evreninde; Thor, Avengers gibi filmlerde, Kara Kule filminde, Luther adlı diziyle ve geçtiğimiz hafta vizyona giren Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filmiyle tanınan usta oyuncu Idris Elba ve oyun ve animasyon evreninde sesiyle tanınan, Daredevil dizisinde hemşire rolüyle tanınan Rosario Dawson, NBA 2K20'nin MyCareer modunda yer alacak.
 
NBA 2K20 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için 6 Eylül'de çıkacak. Demo 21 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak ve oyuncular demoda MyCareer modunu deneyebilecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon NBA 2K Sports NBA 2K20 Sony PlayStation 4 Xbox One
Call of Duty: Modern Warfare'in Açık Alfası PS4'e Özel Olarak 23-25 Ağustos'ta Erişilebilir Olacak PUBG'nin Konsol Versiyonlarına Cross-Play Özelliği Geliyor.

BSC Misafiri

20.8.2019 13:06:35

0
2K sayesinde 2 yıldır NBA takibi de oyununu da oynamayı/izlemeyi bıraktım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K20
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız