Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA All-Star Hafta Sonu Sebebiyle, Xbox One Sahipleri NBA 2K20'yi Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynayabilir

 
Geliştiriciliğini Visual Concepts'in yaptığı, yayıncılığını ise 2K Sports'un yaptığı NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K20, bu hafta sonu Xbox One sahipleri için ücretsiz. 
 
Bu hafta sonu düzenlenecek olan NBA All-Star Hafta Sonu sebebiyle NBA 2K20, Xbox One sahipleri için ücretsiz olarak oynanabilecek. Etkinliğe katılabilmek için Xbox Live Gold veya GamePass Ultimate üyesi olmanız gerekiyor. 13 Şubat akşamı etkinlik başlayacak ve 16 Şubat akşamına kadar devam edecek.
 
NBA All-Star Hafta Sonu etkinliği ise 14 Şubat'ı 15 Şubat'a bağlayan gece başlayacak. En çok merak edilen Team Lebron vs Team Giannis maçı ise 16 Şubat'ı 17 Şubat'a bağlayan gece oynanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book NBA 2K Sports NBA 2K20 Sony PlayStation 4 Xbox One
Mass Effect 2'nin Yazarı, Eski Kıdemli BioWare Çalışanlarının Yeni Stüdyosuna Katıldı Capcom Satış Güncellemesi: Devil May Cry 4, Devil May Cry 5, Resident Evil 7 ve Daha Fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K20
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız