Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Myst Dizisi Hulu'ya Geliyor


 
     Adventure eskiden en baskın oyun türlerinden biriydi. 1993 yılında Myst çıktığında ben dahil birçok oyun sever oyuna hem hayran kalıp, hem de zorluğu nedeniyle klavyelerimizi kemirmiştik. Ama buna bağlı olarak oyunu bitirmenin verdiği haz da gerçekten çok büyük oluyordu.
 
     Oyun ilk olarak Macintosh bilgisayarlara çıktı. Daha sonrasında Microsoft Windows, Sega Saturn, PlayStation, Jaguar CD, AmigaOS, CD-i, 3DO, PlayStation Portable ve Nintendo DS için yeniden yapım sürümleri , yayıncılar Midway Games, Sunsoft ve Mean Hamster Software tarafından piyasaya sürüldü.

     Oyunun başarılı senaryosu sebebiyle beklediğimiz şey biraz geç de olsa geçen sene duyurulmuştu ve oyunun bir tv dizisi haline getirildiği açıklanmıştı. Yayın platformu konusunda bilgi yoktu fakat sonunda Hulu platformundan yayınlanacağı da açıklandı.
 
     Dizi Amazing Spider-Man yapımcısı Matt Tolmach ve senaryo yazarı Evan Daugherty tarafından hazırlanıyor. Daugherty'nin çalıştığı filmler arasında Snow White and the Huntsman, Divergent, Teenage Mutant Ninja Turtles var, ayrıca yeni Tomb Raider filmi üzerinde de çalışıyor.
 
     Hulu platformu maalesef ülkemizden izlenemiyor ama dizi çıkana kadar geçen zamanda platform konusunda değişiklik olabilir diye ümit ediyoruz. (Gerçi biz bir şekilde izleriz sonuçta;)

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Geek Myst Adventure Macera Maximum Family Games 3DS dizi hulu
Magicka 2 İçin Yeni Bir Video Yayınlandı Maxlander Yedekleme Sistemi Korsanlığın Önünü mü Açıyor?

UltimateEchelon

7.5.2015 14:57:46

0
Parantez içindeki yoruma katılıyorum . Bizi hiçbir sınırlama tutamaz millet olarak :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Myst
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız