Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Little Pony'den İlham Alan Them's Fightin' Herds'ün Erken Erişimden Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını Humble Bundle'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Mane6'in yaptığı, My Little Pony'den ilham alan dövüş oyunu Them's Fightin' Herds'ün erken erişimden çıkış tarihi açıklandı. 2 Nisan'da Steam üzerinden erken erişimden çıkacak. 
 
Oyun, 2011 yılında My Little Pony: Fighting is Magic ismi ile hayran yapımı bir dövüş oyunu olarak sunuldu. Ancak proje 2013 yılında, Hasbro ile yaşanan telif hakları sorunundan dolayı iptal edildi. 2015 yılında My Little Pony'nin yaratıcısı Lauren Faust tarafından orijinal karakterler ve Them's Fightin' Herds ismi ile tekrar tanıtıldı. 
 
Them's Fightin' Herds, 2018 yılının Şubat ayında Steam üzerinden erken erişime açıldı ve artık sonunda da tam sürümü için bir yayın tarihi verildi. Erken erişim sürümünde geliştirme aşamasında olan "Hikaye Modu" da tam sürüm ile birlikte oyuna eklenecek.
 
Oyunun tam sürümü için yayınlanan videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku Them's Fightin' Herds My Little Pony dövüş oyunu 2d bağımsız oyun
Halo 2 PC Betası Bu Ayın Sonunda Başlıyor HyperParasite Sinematik Fragmanı

Sarohan

16.3.2020 12:22:48

0
Bu nedir ya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Them's Fightin' Herds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız