Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Murasaki Baby'nin Yapımcısı, Geliştirdikleri Yeni PS4 Oyunu Hakkında Konuştu


       PlayStation Vita'ya özel olarak çıkmış yapım Murasaki Baby, görsel tarzı ve eşsiz oynanışı ile oldukça başarılı bir yapım. Bu oyunu geliştiren ekip Ovosonico, geçtiğimiz haftalarda yeni bir PlayStation 4 oyunu üzerinde çalıştıklarına dair ipuçları vermişti. Firmadan Massimo Guarini'nin verdiği röportajda geliştirdikleri PlayStation 4 oyunu hakkında konuştu. 

         Guarini, şu an için çok fazla detay veremeyeceğini fakat firmanın gelişimiyle birlikte PlayStation 4'e özel bir oyun geliştirdiklerini dile getirdi ve şöyle devam etti: "Oyun büyük bir adım ve ilgi çekici. Bizim için fikir platformdan ve teknolojiden önce gelir. PlayStation Vita, Murasaki Baby için mükemmel bir platform çünkü Murasaki Baby dokunmatik bir oyun ve oyunun temel mekaniği aslında birini elinden tutmak. Bir sonraki oyunumuzun kesinlikle farklı bir havası var ve PlayStation 4 için oldukça uygun." Bakalım PlayStation Vita'yı akıllıca kullanan bu firma PlayStation 4'te karşımıza neler çıkaracak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com murasaki baby puzzle platform bulmaca playstation vita
Call of Duty: Advanced Warfare'ın İlk İnceleme Puanı Geldi Call of Duty: Advanced Warfare'in DLC'si Oyuna Zombi Modunu Ekliyor

taylanalim

3.11.2014 00:00:57

0
Ben hiç beğenmedim, dokunmatikleri sorunluydu, yer yer aynı hareketleri yapmıyordu. Oynanış da çok zor değil, hatta sığdı. Ps4'e yapacakları oyun umarım daha oynanılabilir ve karmaşık olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Murasaki Baby
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız