Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Experience Etkinliğine 3 Yeni Firma Daha Katılıyor


        Aralık ayında düzenlenecek olan PlayStation Experience etkinliğinde pek çok yapımcının oyununu görme şansı elde edeceğiz. Sony, yayınladığı yeni duyuruda bu firmalar arasına üç yeni oyun geliştirme firması daha ekledi.
 
        Yeni eklenen firmalar Atlus, Housemarque ve Ovosonico'dan oluşuyor. Atlus etkinliğe büyük ihtimalle Persona 5'i götürecek. Housemarque de Gamescom'da duyurulan Alienation'ı oyunculara sunacak. Daha önce Murasaki Baby'i geliştiren Ovosonico da uzun bir süredir geliştirmekte olduğu yeni oyununu duyuracaktır. Tabii bunlar sadece bir tahmin. PlayStation Experience, 6-7 Aralık'ta Las Vegas'ta düzenlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
murasaki baby puzzle platform bulmaca playstation vita
Tales From the Borderlands'ın İlk Bölümü 25 Kasım'da Geliyor Mount&Blade: Warband'in DLC'si Taleworlds Üzerinden Ön Siparişe Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cikiacla

14.11.2014 04:50:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu arada haberi daha yeni dustu playstation twitter sayfasi ve blogda yayinlandi. Ekim ayinin Amerika'da en cok satan konsolu PS4 oldu yine ve yeniden. Microsoft 2 haftadir daha fazla satiyoruz aciklamasi yapmisti inanasim gelmemisti ve yalanmis gorduk :) Gecen ayin ortasindan bu yana fazla satsaydi Xbox One Amerika'da o zaman PS4 yine birinci olmadi gecen ay. Haber 10 dakika once resmi twitter ve blog uzerinden yayinlandi arkadaslar bilginize.
bu haberi duyan xboxone fanboyları https://vine.co/v/MY5mEWMDBYg

BSC Misafiri

14.11.2014 03:23:49

+1
Bu arada haberi daha yeni dustu playstation twitter sayfasi ve blogda yayinlandi. Ekim ayinin Amerika'da en cok satan konsolu PS4 oldu yine ve yeniden. Microsoft 2 haftadir daha fazla satiyoruz aciklamasi yapmisti inanasim gelmemisti ve yalanmis gorduk :) Gecen ayin ortasindan bu yana fazla satsaydi Xbox One Amerika'da o zaman PS4 yine birinci olmadi gecen ay. Haber 10 dakika once resmi twitter ve blog uzerinden yayinlandi arkadaslar bilginize.

cikiacla

14.11.2014 00:39:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Geoff Keighley Microsoft un da buna benzer bir event duzenleyeceğini duyduğunu soyluyor.Ayrıca Sony Las Vegas'daki şov'da 3. Parti özel bir oyun duyuracakmış.(R*'dan Agent değilmiş bu oyun).

Bakalım neler olacak.

MS'in Tomb Raider ına karşı ne gelecek acaba
sony timed exclusive bi oyunun karşısına neden bi oyun koymak istesin ki? nasıl olsa bi süre sonra ps4ede çıkacak

Sir Maximus is BACK

14.11.2014 00:33:54

-3
Geoff Keighley Microsoft un da buna benzer bir event duzenleyeceğini duyduğunu soyluyor.Ayrıca Sony Las Vegas'daki şov'da 3. Parti özel bir oyun duyuracakmış.(R*'dan Agent değilmiş bu oyun). Bakalım neler olacak. MS'in Tomb Raider ına karşı ne gelecek acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Murasaki Baby
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız