Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mr. Freeze ve Talia al Ghul da Arkham Asylum 2'de


 
     İlk oyunu 2009 yılının en başarılı oyunlarından olan Batman: Arkham Asylum 2'de Two-Face'in yer alabileceği haberini kısa bir süre önce paylaşmıştık.
 
      Gamingtarget'da yer alan habere göre Maurice LaMarche, GeekCast Radio Network ile yaptığı Röportaj'da video oyunlarının zor işler olduğunu söyledi ve Mr. Freeze'i Arkham Asylum 2'de seslendireceğini açıkladı.
 
      Bunun yanı sıra Stana Katic'de Twitter hesabından yaptığı açıklamada Talia al Ghul'u seslendirme çalışmalarına henüz başladığını açıkladı. Bir hatırlatma yapalım Talia al Ghul, Batman: Begins'de Liam Neeson'ın canlandırdığı Ra al Ghul'un kızı oluyor. 

     Batman: Arkham Asylum 2'de ilk oyundan çok daha fazla düşmanla karşılaşacağız gibi görünüyor. Rocksteady bakalım bu devam oyununda ilk oyundaki o mükemmel performansını sergileyebilecek mi?


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Warner Bros Bir Oyun Stüdyosu Daha Satın Aldı Yeni Silent Hill Oyunu FPS Olabilir Mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2010 12:04:07

0
bane olcakmı

waltran

28.7.2010 07:28:10

0
arkadaşlar oyunu bitireli uzun zaman oldu ama scarecrow ölmedi yanlış hatırlamıyorsam bir titan kutusunda yüzerek gidiyodu

BSC Misafiri

8.5.2010 21:32:30

0
scarecrow'u killer croc yemişti :) ağzından çıkartılacak deil herhalde.. bu oyun süper olucak hiç kuşkusuz kesinlikle ve kesinlikle bu oyunun sahipleri bizi üzmeyeceklerdir ve bizi batmobili kullandırmamıza izin vericeklerdir. bu oyun daha çok george clooney , michael kaeton ve val kilmer ın batman serilerine benziyeceği kesin..

Haykıran Bıngıldak

25.4.2010 12:06:35

0
Scarecrow tekrar olurmu acaba öldürmüşmüydük ilk oyunda hatırlayamadım. Mr. Freeze güzel bir seçim olmuş ilk oyunda sanırım arkham asylum da buzlu bir hücrede kalıyordu. Batmanin çizgi romanında gerçekten güzel düşmanları var rocksteadynin bunu iyi kullanacağını sanıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız