Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Silent Hill Oyunu FPS Olabilir Mi?


 
     Konami'nin Silent Hill oyunlarının geliştiriciliğini bırakıp Batılı firmalara teslim etmesinden sonra Climax ve Double Helix serinin yeni oyunlarını geliştirmişti. Bu firmaların çalışmalarını yeterli bulmayan Konami, serinin yeni oyununu Çek Cumhuriyeti'nde konuşlanan Vatra Games'in geliştireceğini açıklamıştı. Peki Vatra Games ne tür bir Silent Hill oyunu ile karşımıza çıkacak.
 
     Vatra Games'in Digital Development Management (DDM) etiketinde "FPS ve Aksiyon" türlerine odaklı bir firma olduğu belirtiliyor. Konami için Rush'N Attack Ex-Patriot adlı aksiyon oyununu da geliştiren firmanın diğer oyunu FPS olursa Silent Hill oyununun da FPS olma ihtimali doğuyor. 
 
     Konami'nin Silent Hill serisinde First Person (Birinci Kişi Bakış Açısı) görünüşü Silent Hill 4'te  (sadece ana mekandaki odanın içinde) ve Silent Hill: The Arcade'de de kullanması şüpheleri arttırıyor. Yani Silent Hill'in yeni oyunu FPS olursa aslında şaşırtıcı olmaz.
 
    Silent Hill FPS olursa Call of Duty veya Battlefield benzeri bir şey olmayacaktır, fakat 1. kişi bakış açısının serinin özüne aykırı olduğu da hayranlarının ortak kanısı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Mr. Freeze ve Talia al Ghul da Arkham Asylum 2'de Yakuza: Project K PSP İçin Piyasaya Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sf4master

30.5.2010 03:06:03

0
akira yamaoka da ayrıldı çoktan yapması gerekiyodu.zaten silent hill 4 den sonra rezil ettiler edecekleri kadar.oyunun ismini kullanarak satış yapacaklarını sanıyolar.vatra games nedir dalga mı geçiyosunuz.şu silent hill 1 i bi kere alıp oynamamışlar mı acaba bu japonlar niye bişey yapmaz oldu artık.bir tane korku oyunu kalmadı adam gibi.bu işi japonlardan başkası yapamaz.adamlar uğraşmıyor artık.bizde uğraşır dururuz amerikan bebeleriyle

cryptdlg

21.4.2010 10:11:14

0
Canım bir serinin bu kadar rezil bir duruma düştüğünü görmek gerçekten üzücü.

harunsuv

21.4.2010 09:41:29

0
İhtimal olarak kalır umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız