Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat Legacy'e Internette Büyük İlgi

Kano'nun nasıl bu hale geldiğini merak ediyor musunuz ? Cevap, MK Legacy'nin ilk bölümünde.
 
     Mortal Kombat rüzgarının oyun dünyasında esmeye başlamasına az bir süre kala, yapımcısı Warner Bros, Mortal Kombat Legacy isimli internet dizisinin büyük ilgi gördüğünü resmi rakamlarla açıkladı. Yayınlanan ilk bölümüyle internetin en gözde video paylaşım sitelerinden birisi olan Youtube'da  5 milyonun üzerinde kişi tarafından izlendiğini ve çoğunluğun yapımı beğendiğini duyurdu.
 
     En çok seyredilenler listesinde zirvede yer alan dizi, özellikle MK karakterlerini derinlemesine inceleyen ve MK evrenine farklı bir cepheden bakmasıyla dikkat çekiyor. Eğer hala izlemediyseniz, Mortal Kombat Legacy'i ilk bölümüyle Türkçe alt yazılı olarak sitemizde bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
Street Fighter X Tekken'in PC Sürümü Yok High Voltage The Conduit 2 İçin DLC Yapmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FerdosParadise

19.4.2011 16:37:13

0
neye kızmış bu muhteram?

FullHD

19.4.2011 15:00:43

0
Yayınlandı 2. bölüm bildiğim kadarı ile.

n0.pRobLem

19.4.2011 14:40:23

+1
@paypay88 Haberi yazan ve yayınlayan kişi olarak ortada böylesine tepki verilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bu durumu Erdinç İYİKUL ile nasıl bağdaştırdığınızı anlayamadım ? Kendisini beraber olduğumuz zamanlarda biz haber girerken hata yapmamamız için elinde kırbaçla veya ensemize namlu dayayarak bekleyen birisi olarak mı hayal ediyorsunuz acaba ? MK 9 yeni açılmış bir künye değil, oyun ilk duyurulduğunda serinin 9. oyunu olduğu için açılmış bir künye. Künye seçiminde yapılmış ufak bir hata. Bu kadar abartarak tepki vermenizdeki mahiyeti anlayamadım.

Sycylian

19.4.2011 14:01:11

0
Yeni bölüm yayınlandı galiba

Fatal1ty.

19.4.2011 13:53:08

+2
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88 Yav BSC yine hata kaç oldu insan dır yapar dedik tamam oldu yüz kere yaptınız tamam erdinç abi yok dedik yine 100 oldu tamam hoşgörek dedik 300 oldu bu ne ya mk oyunu künyesi var gittiniz mk9 diye künye açtınız birde. bu haber için
Sakin ol şampiyon. Dizinin alt yazılı 2. bölümünü bekliyoruz.

Opricnik

19.4.2011 13:48:38

-3
Yav BSC yine hata kaç oldu insan dır yapar dedik tamam oldu yüz kere yaptınız tamam erdinç abi yok dedik yine 100 oldu tamam hoşgörek dedik 300 oldu bu ne ya mk oyunu künyesi var gittiniz mk9 diye künye açtınız birde. bu haber için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız