Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Mortal Kombat: Onslaught Mobil Cihazlar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici NetherRealm Studios, 2023'te iOS ve Android için yayınlanacak olan yeni rol yapma oyunu Mortal Kombat: Onslaugh'u duyurdu. 
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Mortal Kombat: Onslaught, 2023'te mobil cihazlar için dünya çapında piyasaya sürülecek olan yeni bir koleksiyon rol yapma oyunu. Mortal Kombat: Onslaught, oyunculara geniş bir karakter kütüphanesi sunacak, oyuncular bir dövüşçü ekibi oluşturabilecek, karanlık ve tehlikeli bir tehdidi durdurmak için devasa gerçek zamanlı grup savaşlarına adıma atabilecek. Oyun içerisinde mobil özel sinematik hikaye deneyimin de yer alacak. 
 
Bu oyun, 150 milyondan fazla indirmeye sahip, iOS ve Android'de en çok indirilen ilk beş dövüş oyunundan biri olan Mortal Kombat Mobile'ın piyasaya sürülmesinden bu yana Mortal Kombat serisinin en yeni mobil oyunu olacak.
 
Resmi web sitesi:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3 Vita
Need for Speed Unbound için Risk and Reward Adlı Oynanış Videosu Yayınlandı DualSense Edge Kablosuz Kontrol Cihazı 26 Ocak 2023'te Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız