Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11'in Yeni Denge Yaması Yakında Geliyor

 
Geçtiğimiz günlerde Warner. Bros. Interactive Entertainment ve Netherrealm Studios, Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Nightwolf için iki dakikalık bir oynanış fragmanı paylaşmıştı. İlgili haberimize buradan göz atabilirsiniz.
 
Netherrealm Twitter'da bugün KombatKast'le ilgili bir yayın yapacak. Bu etkinlik Türkiye saatiyle 23.00'da gerçekleşecek. Yayın boyunca büyük bir ihtimalle NightWolf'un oynanışını daha fazla izleyebileceğiz, dahası yakında gelecek olan Mortal Kombat 11 denge yamasına dair detaylar da paylaşılacak.
 
Kısa bir süre önce Netherrealm'dan topluluk yöneticisi Tyler Lansdown tarafından da yayın için bir tweet paylaşıldı. İlgili tweet'i aşağıdan görebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MP1ST Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
DayZ ve Daha Birçok Bohemia Interactive Oyunu Humble Bundle'da Kampanyalı Bir Şekilde Satılıyor Rockstar Aşırı Çalışma Saatlerinden Ötürü Çalışma Merkezini Değiştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız