Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ ve Daha Birçok Bohemia Interactive Oyunu Humble Bundle'da Kampanyalı Bir Şekilde Satılıyor

 
Arma evreninden ve DayZ gibi yapımların arkasındaki isim olan Bohemia Interactive'in oyunlarından hoşlanıyorsanız, size bir haberimiz var. Bohemia Interactive'in bütün oyunları (DayZ de dahil) şu anda Humble Bundle'da paket halinde satılıyor. Bu paket çok da avantajlı sayılmaz, nitekim $292 dolar yani 1.605 TL.
 
Bununla birlikte oyuncular firmaya bağışta bulunabiliyor, şimdiye kadar ise 6,337 kişi oyuna bağışta bulundu. Humble Bundle'a yapılan tüm bağışlar American Red Cross'a (Kızıl Haç) bağışlanacak. 1 dolar veya daha fazla bağış yapan insanlara ise Arma 2, Take on Helicopters, Carrier Command: Gaea Mission, Take on Mars hediye edilecek.  
 
9 dolardan fazla bağış yapan oyunculara ise Arma 3, Ylands, Original War ve Pound of Ground verilecek. Son olarak 20 dolar ve daha fazla bağış yapan oyunculara ise Arma 3 Apex, Arma X: Anniversary Edition (Gold Edition), Cold War, Arma 2 ve oyunların tüm DLC'leri hediye edilecek. 
 
Bu paketler dışında 30 dolar ve üzerinde bağış yapan oyunculara da DayZ verilecek. Daha fazla detayı buradan öğrenebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
DayZ Bohemia Interactive Humble Bundle Bağış Donate
Xbox Live Dünya Genelinde Dün İtibariyle Çöktü Mortal Kombat 11'in Yeni Denge Yaması Yakında Geliyor

BSC Misafiri

7.8.2019 16:45:24

+2
DayZ de yüzyılın oyunuymuş gibi 30 dolar üstüne hediye veriliyor ya :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız