Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11'deki En İyi Oyuncu Hileci Çıktı

 
Geçtiğimiz günlerde bir grup PlayStation oyuncusu Twitter üzerinden gizemli bir oyuncunun yaptıkları online maçlarda bağlantılarının sürekli kesilerek maçtan mağlup ayrılmak durumunda kalmalarından şikayetçi oldu. Oyuncular bunun bir DDOS saldırısı olmasından şüphelendi. Nitekim sürekli tek bir oyuncu tarafından bağlantıları kesilen mağdurlar, sürekli olarak mağlup ediliyordu bu sayede de galibiyet otomatik olarak karşı taraftaki oyuncuya gidiyordu.
 
Hileci PSN'e birçok farklı isimle giriş yapmıştı. Oyuncunun sahip olduğu isimler ise Pa3com, pa4com ve son olarak da Son-Goku-DZ oldu. Bu üç oyuncu adına da çeşitli YouTube videoları bulunuyor.
 
DDOS masum bir suç gibi gözükse de şu anda bazı ülkelerde federal bir suç olarak kabul ediliyor. Bu tip siber saldırılar, 2 yıl ve daha fazla hapis cezasıyla sonuçlanabiliyor.
 
Olayın sonucunda NetherRealm, hileciden şikayetçi olan oyunculara Twitter üzerinden yanıt verdi ve olaya dair işlemin başlatıldığını da belirtti. Ancak ne yazık ki hileci hala Mortal Kombat'ın liderler listesinin en üst sırasında yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak COGconnected Mortal Kombat Ranking List Cheater DDOS
Rockstar Aşırı Çalışma Saatlerinden Ötürü Çalışma Merkezini Değiştiriyor God of War İçin Tarihe Geçecek Bir Kratos Cosplay Çalışması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.8.2019 18:22:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Queen Hentai
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Steam'da desynchronized hatasından paso puan kaybediyoruz.Şu soruna bir çözüm bulamadılar.
İlk zamanlar bende o hatayı alıyordum epeydir olmuyor. Mayıs ayının sonundan beri olmuyor. Bu konu ile ilgili birçok fix mevcut. Araşırmanda fayda var.
Çok araştırdım,ne yaptıysam olmadı,benim gibi birçok kişide sorun devam ediyor hala,yeni patch bekliyoruz.

Queen Hentai

7.8.2019 17:48:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Steam'da desynchronized hatasından paso puan kaybediyoruz.Şu soruna bir çözüm bulamadılar.
İlk zamanlar bende o hatayı alıyordum epeydir olmuyor. Mayıs ayının sonundan beri olmuyor. Bu konu ile ilgili birçok fix mevcut. Araşırmanda fayda var.

Sarohan

7.8.2019 17:28:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: stalker(1979) Hile deyince bende PC oyunu üzerinden hile yapıyor sandım?
Hilenin sadece PC'de olmadığını anlaman geç olmuş ama olsun.

BSC Misafiri

7.8.2019 16:46:01

0
Bende eski hilecilerdenim. Bir de çok insafsızım buldum mu sömürürdüm hiç acımazdım karşıdakine. Tebrik ediyorum arkadaşı

BSC Misafiri

7.8.2019 16:45:29

0
Steam'da desynchronized hatasından paso puan kaybediyoruz.Şu soruna bir çözüm bulamadılar.

BSC Misafiri

7.8.2019 16:45:00

0
Hayır şunu anlamıyorum. Evet dünyaca ünlü oluyorsun oo en iyi buymuş diyor Diğer insanlar da ulan KENDİNİ nasıl kandıracaksın? Yalan olduğunu biliyorsun da kendini nasıl kandırıyorsun onu anlamıyorum..

stalker(1979)

7.8.2019 13:17:24

0
Hile deyince bende PC oyunu üzerinden hile yapıyor sandım?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız