Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Morrowind'i Yeniden Yaptılar

Skyrim'i bekleyemeyenlere ideal bir çözüm.

     Bu nesilin ilk oyunlarından biri olan The Elder Scroll IV: Oblivion bir çok eksiği olmasına rağmen başarılı bir görünüm yakalamış ve hayranlarından büyük ilgi görmüştü. Geçtiğimiz ay gerçekleşen VGA töreninde ise The Elder Scroll V: Skyrim'in duyurusu gelmişti.
 
     Şimdi dördüncü ve çıkacak olan beşinci oyunu bırakıp üçüncü oyuna dönelim. The Elder Scroll III: Morrowind serinin en sevilen oyunlarının başında geliyor. 2002 yılında çıkan oyun gerek grafiksel yapısı gerekse de atmosferi ile RPG severleri büyülemeyi başarmıştı. işte bu noktadan yola çıkan bir grup oyun sever Morrowind'i tekrar ele almış ve yapılan bir kaç modlamayı bir araya getirerek oyunun grafiklerinde büyük bir ilerleme kaydetmişler.
 
     Yaklaşık 4 GB boyutundaki bu yamalar ile birlikte oyun özellikle çevre konusunda bir çok oyuna taş çıkartacak kaliteye yükselmiş. Karakter detayları için ise aynı şeyi söylemek gene zor. Morrowind 2011 Project adlı sayfaya buradan ulaşıp konu ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Modlama için yayınlanan bir videoyu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
No More Heroes: Heroes' Paradise'tan Görüntüler APB: Reloaded Kapalı Betası Gelecek Ay

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız