Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Moons of Madness Çıkış Fragmanı ve İnceleme Puanları

 
H.P. Lovecraft'tan esinlenen, geliştiriciliğini ve yayıncılığını Rock Pocket Games'in yaptığı hikaye odaklı kozmik korku oyunu Moons of Madness, PC için yayınlandı. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise 21 Ocak 2020'de piyasaya sürülecek.
 
Oyunun ilk inceleme puanları da paylaşıldı. Şu an için metascore ortalaması 76, kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 7.7. Verilen tüm puanları, oyunun çıkış fragmanını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Eurogamer Italy - 80
PC Invasion - 80
GameSpew - 80
Cultured Vultures - 70
Gamer.no - 70
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Kızıl gezegenden gelen gizemli bir sinyal kaydedildi.

Bu mesaj, Orochi bilim insanlarının kafalarını karıştırdı. Araştırmacılar mesajı çözümlediğinde, bunu akıllı bir şeylerin kaydettiğine kanaat getirdi. Orochi yönetimi derhal bu keşfin kamuoyuyla paylaşılamayacak kadar hassas olduğuna karar verip saklama yoluna gitti. Şirket, mesajın gerçek anlamını çözmek için tasarlanmış son teknoloji Mars araştırma üssü Öncü Alfa'yı gizliden gizliye inşa etmeye başladı.

Adın Shane Newehart. Öncü Alfa üssünde görevli bir mühendissin ve erişim yetkilerine bakılırsa bu gizemli sinyalin varlığından bihabersin. Görevin, nakliye gemisi Cyrano gelip görevini devralacak yeni ekibi bırakana kadar ışıkları açık tutmak. Hepsi bu.

Fakat kısa bir süre sonra tuhaf ve olağandışı terslikler olmaya başladığını keşfediyorsun.Hayati sistemler hata veriyor, sera tuhaf bir sise gömülmüş ve ekibinin geri kalanı üssün dışındaki görevlerinden henüz dönmedi.

Her şey bir anda yerle bir oluyor.

Gerçekte olmayan şeyleri görmeye ve duymaya başlıyorsun. Hayaller, halüsinasyonlar... Bunları gerçekten görüyor musun? Tüm bunlar gerçek mi? Yoksa yavaş yavaş deliriyor musun?

Kozmik korkuyu dibine kadar yaşa
Tek kurtuluş umudunun kilometrelerce uzağındayken, gerçek dünyanın doğaüstü öğeler ve kozmik korkuyla perçinlenmiş yalnızlık ve paranoyasını keşfetmeye zorlanacaksın. Gerçeklik algının sınırları zorlanırken, korku dolu görüler ve dehşet verici görüntüler gerçekliği sorgulamana sebep olacak.

Mars'ın karanlık yüzünü keşfetOyuncuları inandırıcı bir ortama çekmek için kurmaca olmayan öğeler kullanan bir oyunda, faaliyet halindeki Mars üssünü keşfet. Bilgisayarlar, elektrikli sistemler, rover'lar, güneş panelleri ve daha pek çok şey kullanarak engelleri aş, üssün ötesine geçerek Mars'ın karanlık yüzünü keşfet.

Moons of Madness, Funcom'un geliştirdiği Secret World Legends'ın zengin hikâyesini ve mitolojisini kaynak alıyor. Her iki oyun da aynı tematik evrende geçiyor fakat birinden keyif almak için diğerini oynamış olmak gerekmiyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic Moons of Madness Funcom Rock Pocket Games H.P. Lovecraft'tan esinlenen ve Mars'ta geçen biri
Manifold Garden İnceleme Puanları Helldivers için Proving Grounds Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.10.2019 20:44:07

0
Yürüme simülasyonu. Korku oyunları konusunda şu yürüme simülasyonu alışkanlığını bir kıramadık.

chris92

27.10.2019 16:41:32

+2
en sevdiğim oyunlardan biri olan somaya benzettim.Türkçe yaması çıkarsa oynarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Moons of Madness
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız