Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Tri G Nintendo 3DS'e Özel Duyuruldu

Monster Hunter serisi oyun konsollarının Japonya'daki satışlarını doğrudan etkiliyor

      Capcom, Nintendo 3DS'e harika oyunlar çıkarmaya devam ediyor. Bu defa da son yıllarda Japonya'nın en popüler oyunu olmayı başaran Monster Hunter 3DS ekranlarına geliyor. Monster Hunter Tri G adlı oyun 3DS'e özel olarka geliştiriliyor.
 
      2011 sonunda Japonya'da piyasaya çıkacak oyun daha önceki bir haberimizde tanıttığımız sağ slide pad desteği ile piyasaya çıkacak. Capcom bu sayede daha gelişmiş bir kontrol yapısı sunmaya hazırlanıyor.
 
      Monster Hunter Tri G 'de su altında savaştığımız bölümler geri dönüyor ve bu bölümlerde farklı bir kontrol yapısı ile karşılaşacağımız söyleniyor. Oyun sırasında da ekrana dokunup karakterimizi en yakındaki yaratığa doğru çevirebilecekmişiz.
 
     Tokyo Game Show'da oynanabilir olacak oyunda 12 farklı silah kategorisi ve yeni canavarların bulunacağı da belirtiliyor. Oyunun ilk dergi taramalarını aşağıda bulabilirsiniz. Görüntüler net değil, ama hiç yoktan iyidir.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter 3DS Tri G Aksiyon Capcom
League of Legends Yapımcıları Dominion'u Anlatıyor Heroes of Thessalonica'ya Yeni Güncelleme Zamanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ShafakCool

8.9.2011 00:57:26

0
Bu oyun serisi Japonya'da konsol sattıran oyundur ve 3ds'e özel olması Nintendo'ya çok kazandıracak.

SouthPark_Konsol delisi

8.9.2011 00:24:13

0
Arkadaş dediki Sony marka, hem de Nintendo marka oyun konsolu var mı? var mı diye sordu bende var dedim sen yanlış anladın. Eğer mesaj silme hakkım olsaydı o ilk mesajımı silerdim.

SouthPark_Konsol delisi

8.9.2011 00:22:25

0
yalnız ben objektif yorum yapmayı pek beceremiyorum yıllarca sony konsolu kullandım tabi gameboyum vardı da uzun zaman önce zıt pıt oyunları çalıştırmayınca deli ediyordu. ondan sonra nintendo dan tiksinmiştim. 3DS var şuan ama yeni aldım cihazı yani tam objektif yorum yapılacağınuı bilmiyorum diyebilirim. Aslında orada kıskandım 3DS ye mükemmel oyunlar çıkıyor VITA ya daha iyisi çıakr diye troll gibi davrandım Hatalıydım. Nintendo aslında grafik ve eğlenceyi 3DS de verdi. diyebilirim. Aslında 3DS yi kötülemem kıskançlıktı ve trol olmamdı. fan olmak öyle kötü bir şey ki bir şeyi kötülersin tavsiye etmesin kendi kullandığını tavsite edersin fanboy olursun Denenemeden etmeden kötülüyor. 3DS yi aldım 3DS deki negatif düşüncülerim azaldıl hatta yok oldu diyebilirim. Eğer siz bir fan yada sony fanıysanız yada herhangi bir fan bir cihazı deneyerek hakkında yorum yapın cıkmadan denemeden kötülememek lazım. :)

ijustine fan

8.9.2011 00:21:13

0
Ps vita daha çıkmadı onu nerden çıkardım ikisininde olduğunu

SouthPark_Konsol delisi

8.9.2011 00:17:26

0
İkiside var dostum :)

mmert138

7.9.2011 23:47:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi 07.09.2011 22:44:14 bi MHTG çıkıyor diye 3DS ye havalanıyorsun Nintendo fanboyu. PSVITA ya daha iyisi cıkar canım benim. Şimdi git başka yerde sulan.
Ahahaha fanboy diyene bak hele Vita'ya daha iyisi çıkar diyerek kendini avutmaya çalışıor. Tek bir şey sorucam, sende aynı anda hem Sony marka, hem de Nintendo marka oyun konsolu var mı? Eğer ikisi de varsa objektif yorum yapabilirsin, lütfen.

ijustine fan

7.9.2011 23:12:36

0
Neden illa trollce ve çoğumda yorumlar yapıyorsunuz İki konsola gelecek MH ler aynı kalitede olacaktır Adam sadece görüşünü bildrimis orda fanboyca bir yorumda yok Daha önce 3dse gelmez dediniz onu eleştirmiş Gidin kendi ps vita konularınıza .3ds haberlerinde dolaşmayın Dolascaksanizda trollce yorum yapmayın Oyuna gelirsek harika olacak birde re kalitesinde grafiklerle gelirse tadından yenmez 3D si de cabasi

SouthPark_Konsol delisi

7.9.2011 23:01:07

0
07.09.2011 22:44:14 bi MHTG çıkıyor diye 3DS ye havalanıyorsun Nintendo fanboyu. PSVITA ya daha iyisi cıkar canım benim. Şimdi git başka yerde sulan.

BSC Misafiri

7.9.2011 22:49:07

+2
@BSC Misafir psp vitaya daha iyisini yaparlar sıkma sen güzel canını

BSC Misafiri

7.9.2011 22:44:14

0
Harika 3ds canlaniryor tgsnin yıldızı 3ds olacak Ps vitacilarin şimdi sıkıysan yazsınlar
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3 Ultimate
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız