Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avrupa'da Monster Hunter 3 Ultimate'e Yoğun İlgi

Oyunun Wii U sürümü HD grafik desteğiyle geldi

     Wii U için oyun sayısının yetersiz olduğu ve son dönemlerde çok fazla oyunun piyasaya çıkmadığı konusunda oyuncuların yakınmalarını sık sık görüyoruz. Bu durum konsolun satışlarını da olumsuz etkiliyor. Buna karşın oyuncular kaliteli yapımlara yoğun ilgi gösteriyor gibi. Monster Hunter 3 Ultimate de bunun kanıtı olarak görülebilir.
 
     Nintendo Avrupa başkanı Satoru Shibata'nın açıklamasına göre Avrupa'daki çoğu perakende satış noktasında Monster Hunter 3 Ultimate tükenme noktasına geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren oyunun Wii U sürümünün stokları yenilenecekken, 3DS stokları ise Nisan ortasında yenilenecekmiş. 
 
     Oyunun kutulu sürümünü bulamayanlar için bir hatırlatma: Monster Hunter 3 Ultime'in Wii U ve 3DS sürümleri konsolların e-shop mağazalarında da satılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter 3DS Tri G Aksiyon Capcom
MS'den Tartışılacak Xbox 720 Sürekli Online Yorumu Little Inferno'nun Satışları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RownikaL

5.4.2013 14:57:56

0
Oyunu psp'de oynuyorum ingilizcem 0 takıldımkmı tam takılıyorum oyunda.Fakat bu kadar keyifli ve eğlenceli bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum.Oyun sizi içine çekiyor avcı gibi düşünmeye başlıyorsunuz.Heleki yanınızda 1-2 arkadaş varsa beraber oynarsanız çok daha keyifli oluyor.Şu monster hunter serisi capcom'un elindeki en muhteşem oyun fakat onuda sadece mini konsollara çıkartıyor.Bir tane ps3'e çıkardı oda psp'den port ingilizce dil desteği yok.Bir tanede pc'de de mmo'su var ama ücretli ve ondada ingilizce desteği yok malesef :(

BSC Misafiri

5.4.2013 11:22:02

0
3DS surumu cozunurluk disinda Wii U surumu ile ayni. Ben 3DS'de CPP ile oynuyorum. Inanilmaz olmus hani 3DS resmen cok buyuk bir oyun. Kacirmayin arkadaslar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3 Ultimate
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız