Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Wii U İçin Yama Tarihi Açıklandı

 
   Avrupa stoklarında kısa sürede tükenen Monster Hunter 3 Ultimate için önümüzdeki hafta, 15 Nisan tarihinde Amerika'da, 16 Nisan tarihinde Avrupa'da yayınlanacak olan güncelleme sayesinde oyuncuların arzuladığı cross-region yani farklı bölgeler arasında online oynama özelliğinin önü açılmış olacak. Böylece dünyanın farklı bölgelerinden 4 oyuncu aynı oyunda buluşacak.
 
   Capcom daha önce oyunun multiplayer moduna bölge kilidi getirmiş ancak pek çok oyun sahibi bu durum karşısında hayal kırıklığına uğramıştı. Hatta Capcom Amerika'nın iletişim menajeri Yuri L. Araujo dahi basına yaptığı açıklamada "ben dahi bu sunucu ayrımından memnun değilim" demişti.
 
   Bu güzel haberin ardından güncelleme ile gelecek bir başka detay ise oyunu tamamen Wii U tablet kontrolcüsüne aktarabilecek olmamız. Yani artık Tv ile bir işimiz kalmadı.
 
   Capcom güncelleme duyurusunun orjinal metninde bu gelen değişikliklerin oyunculardan gelen yorumların ve geri bildirimlerin bir sonucu olduğunu açıkca dile getirdi. Umarım firmalar oyuncuların eleştirilerini ve isteklerini dinlemeye devam eder.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Monster Hunter 3DS Tri G Aksiyon Capcom wii u güncelleme
İşte Battlefield 4'ün Demosunu Çalıştıran Canavar! Resident Evil: Revelations için 4 DLC Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nightmare_00

11.4.2013 14:57:11

0
Şu oyun bir türlü Xbox 360 veya PS3'e gelemedi , Capcom'u bu düşüncelerinden dolayı kınıyorum.

RownikaL

11.4.2013 10:33:55

0
Bir denememde şansa online oynamıştım 2-3 ay önce freedom unite'da avcım vardı.İngilizcem berbat olmasına rağmen oyunu iyi kötü oynıyabiliyordum.Online'a girdiğimde zevkli olan oyunun dahada keyifli çok daha eğlenceli olduğunu gördüm.Online'daki görevler çok daha eğlenceli ve daha iyi parçalar kazandırıyor.Bana göre monster hunter oyuncuyu içine çekip temasında olduğu gibi kişiyi avcı gibi düşünmeye iten, insanı içine çeken kaliteli nadir oyunlardan.Fakat gel, gelelim ev konsollarına bile çok yoğun bir talep sonrasında psp'den port olarak çıktı ps3'e ve ingilizcesi yok.Japonları anlamak zor bu kadar harika bir oyun yapıyorsun ama önüne çok fazla engel koyuyorsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3 Ultimate
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız