Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise: Sunbreak için Yeni Canı Yayın Etkinliği 16 Kasım'da!

 
 
Capcom tarafından geliştirilen ve Haziran ayında yayınlanan Monster Hunter Rise oyununun genişlemesi Sunbreak için yeni bir canlı yayın etkinliği yapılacak. Monster Hunter Rise: Sunbreak Free Title Update 3 adlı bu canlı yayın etkinliği 16 Kasım TSİ 17:00'de başlayacak. Etkinliği YouTube üzerinden (İngilizce, Japonca) izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte yeni yol haritası açıklanacak
 
 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak için yapılacak olan bu etkinlikte yeni canavarlar, genişletilmiş oyun sistemleri ve yol haritası sunulacak. Bunun yanı sıra oyuna eklenecek olan son ücretsiz güncelleme ile ilgili en son bilgiler yer alacak. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesinde yeni canavarlar, mekanlar ve daha fazlasının yer alıyor. Bu devasa genişletme ile Monster Hunter Rise dünyası gittikçe büyüyor ve derinleşiyor. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesi şu anda Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera ryo
Çok Oyunculu Nişancı Oyuncu War Robots: Frontiers, Konsollar ve PC için Duyuruldu Hogwarts Legacy için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise: Sunbreak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız