Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çok Oyunculu Nişancı Oyuncu War Robots: Frontiers, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı MY.GAMES ve Pixonic, çok oyunculu üçüncü şahıs mekanik nişancı oyunu War Robots: Frontiers'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu. 24 Kasım'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak paylaşılacak. Ardından "Pioneer Pack" ön siparişini veren herkese açık olacak ve ardından 2023'te tüm platformlarda tam sürüm yayınlanacak.
 
War Robots: Frontiers, Unreal Engine 5 kullanan modern PC ve konsollar için tamamen sıfırdan inşa edildi ve muazzam, yoğun şekilde özelleştirilebilir mekanikler içeren yoğun, taktiksel çatışmalar sunuyor. Orijinal War Robots'tan 200 yıl sonra yer alan oyuncular, Wild 10 adlı bir dünya sistemi üzerinde savaşacaklar.
 
Oyunlar altıya altıya takımlar haline yapılacak. Oyunun dünyası uzak bir gezegende geçecek ve aynı zamanda yok edilebilir ortamlar bulunacak. Oyunda şiddetli ve hızlı tempolu savaşlar yer alacak. Oyuncular savaş makineleriyle ve ellerindeki silahlarla savaş alanlarına dalacak ve çevreye hakim olmaya çalışacak.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu War Robots: Frontiers nişancı çok oyunculu ps5 ps4 pc xbox one xbox series
Dark Souls: Remastered'ın Çevrimiçi Sunucuları Tekrardan Aktif Hale Getirildi Monster Hunter Rise: Sunbreak için Yeni Canı Yayın Etkinliği 16 Kasım'da!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız