Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Filminin İlk Fragmanı Paylaşıldı

 
 
Capcom'un başarılı ve sevilen video oyun serisi Monster Hunter'ın bildiğiniz gibi bir filmi geliyor. Filmden de ilk fragman geçtiğimiz dakikalarda paylaşıldı.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan teaser ile filmin yayın tarihi de erkene alınmıştı. 30 Aralık 2020'de Monster Hunter filmi vizyona girecek. Filmin konusu ise şöyle:
 
"Dünyamızın ardında başka bir dünya var; tehlikeli ve güçlü canavarların dünyası. Beklenmedik bir kum fırtınası Teğmen Artemis (Milla Jovovich) ve ekibini (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) bu tehlikeli dünyaya götürür. Karşılaştıkları canavarların kendi ateş güçlerine karşı dirençi olduklarını gördüklerinde şaşkına dönerler. Hayatta kalmak için çaresizce savaşırken gizemli Avcı (Tony Jaa) ile karşılaşırlar. Artemis ve Avcı birbirilerine karşı yavaş yavaş güven kazanırken Artemis; Avcı'nın, Amiral (Ron Perlman) tarafından yönetilen bir ekipten olduğunu öğrenir." 

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Monster Hunter Film Monster hunter filmi oyuncular karakterler konusu vizyon tarihi ne zaman Milla Jovovich
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm 28 Ekim'de Switch'e Geliyor Sniper Elite 4, 17 Kasım'da Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tekel2000mavi

15.10.2020 22:52:20

0
Canavarlı filmleri severim Kong Rampage Godzilla baya beğenmiştim Fragmanda herşey iyiydi de şu ateşli kılıçları görünce hüü Kratosun kemikleri sızlamıştır

Hudson51

14.10.2020 20:56:59

0
Ya bu Capcom oyunlarını amerikanlaştırmaktan vazgeçti de filmlerde vazgeçmedi sanırım. Aşırı kötü duruyor. Sırf Tony Jaa için bakılır ama.

BSC Misafiri

14.10.2020 19:37:13

+1
bu kadın bir oyun filminde oynuyorsa o film berbattır, rezalet.

BSC Misafiri

14.10.2020 17:19:26

0
Bu şey değil mi ya bizde bir yerde işe giren akrabasını aldırırın Holywood versiyonu. Trailer'ı 2 ye bölebiliriz. canavarlar ve Milla Jovovich'in ağır çekim ve ses efektleriyle canavarları darp etmesi adsaa. Resident evil 'ın ilk 3 filmini severim ondan sonrakileri yarıda bıraktım da bunun senaryosu senaristlere "bak bu Milla Jovovich eşim olur . Başrol o, onu badass gösterin film umrumda değil diyerek yapılmşı. "

Mütercim Bey

14.10.2020 17:12:27

0
Bir Amerikan rüyası pohpohçusu için mükemmel film. Dünya'nın geri kalanı için ise rezalet :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız