Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monkey Island 2 : SE mı Geliyor?


 
     Geçtiğimiz sene oldukça hareketli geçen Monkey Island oyunlarına bir yenisi de önümüzdeki günlerde katılabilir.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz yaz Lucas Arts 1990 yapımı ilk Monkey Island oyununu PC, Xbox Live ve iPhone oyuncuları için yenilenmiş versiyonu ile tekrar sunmuştu. Geçen yaz çıkan oyunun video incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Monkey Island kanadından bir diğer sevindirici haberde Telltale Games'den gelmiş ve firma beş bölüm haline yeni Monkey Island oyunu olan Tales of Monkey Island'ı çıkarmıştı. Türünün öncülernden olan seri için sevindirici fakat doğruluğu henüz saptanmamış bir haber de bugün geldi.
 
     Yayılan dedikoduya göre lucas Art önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan GDC 2010 fuarında yeni Monkey Island oyununu duyuracak. Aslında yeni demek yanlış olur. Dedikodulara göre karşılaşacağımız oyunun Monkey Island 2 : Special Edition olma ihtimali bir hayli yüksek.
 
     İlki gibi PC, Xbox Live ve iPhone'a geleceği düşünülen oyunun PSN'e de çıkma ihtimali bulunuyor. Tüm bu dedikoduların cevabını GDC 2010'da öğrenebileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak adventure ps3 xbox 360 psn xbox live
R.U.S.E Sistem Gereksinimleri Açıklandı God of War 3'ün Yapımcısının Sonraki Projesi Ne?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Secret of Monkey Island: Special Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız