Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War 3'ün Yapımcısının Sonraki Projesi Ne?


 
 
     God of War 3 ile birlikte üçleme olarak hazırlanan Kratos'un öyküsü bitmiş gibi görünüyor, ama God of War evreninde işlenecek başka konular da var.
 
     Oyunun yapımcısı Steve Caterson'nın Industrygamers'la yaptığı röportaj seri ve yapımcı Santa Monica stüdyoları ile ilgili bazı bilgileri ortaya çıkarıyor.
 
     God of War 3'ten sonraki projelerinin ne olacağı ile ilgili hiç bir fikrinin olmadığını söyleyen Caterson, God of War 3 için üç yılını harcadığını, seri ile birlikte ise 7 yıl geçirdiği söyledi.
 
     Son birkaç yıl boyunca sadece Dead Space'i oynama fırsatı yakaladığını ve piyasada bulunan başka oyunları oturup oynama fırsatının olmadığından yakındı. Caterson doğal olarak diğer firmaların da ne yaptığını öğrenmek istiyor.
 
     Caterson, Santa Monica'nın sonraki projesinin God of War oyunu olabileceğini de şu sözlerle belirtti: "God of War 3 üçlemenin sonu oldu. Sizi hikayenin en heyecanlı yerinde bırakmadık, ama bunun efsanenin sonu olduğunu düşünmüyorum. Elimizden gelirse, gelecekte farklı birşeyler yapmak istiyorum..." dedi
 
    Henüz sadece genel bir fikri olduğunu söyleyen Caterson, gelecek bir birkaç haftada bile ne yapacağını bilmediğini yani önümüzdeki yılları hesaplamanın zor olduğunu söyledi.
 
     Playstation 3'ün en çok beklenen oyunu olan God of War 3, çıktığı zaman bayağı toz kaldıracağını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War 3 Sony PS3 Kratos Steve Caterson Santa Monica Aksiyon
Monkey Island 2 : SE mı Geliyor? Bad Company 2 Server'larında Sorun Yaşanıyor

BSC Misafiri

26.7.2011 10:53:24

0
Waiting for 1 year I have a ps2 anymore, please remove the end of 2 very beautiful bekleyemeyeceğim gad of war 3 of the Waiting
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 3
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız