Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux : "ICO'dan İlham Aldık"


 
     Peter Molyneux....Sadece Microsoft için değil oyun sektörü için de en önemli isimlerden biri olan Peter Molyneux, şu sıralar oldukça meşgul. Fable 3 ve Project Natal dışında farklı bir kaç projede de çalıştığı söylenen Molyneux, buna rağmen sık sık yaptığı açıklamalar ile de gündemdeki yerini korumayı başarıyor.
 
     E3 2010'da Xbox 360'ın en büyük kozlarından biri olan Fable 3'le de karşımıza çıkacak olan Molyneux, serinin yeni oyunu için ilginç açıklamalarda bulundu. Resmi Xbox Dergisine (Offical XBox Magazine -OXM) konuşan Peter Molyneux, Fable 3'ün yapımında PS2'nin klasiklerinden Fumito Ueda'nın ICO adlı oyunundan da esinlendiklerini belirtti.
 
     Project Natal desteğini de içerecek olan Fable 3'ün bu özelliğinin oyunun küçük bir kısmını oluşturmayacağını da sözlerie ekleyen Molyneux, bir çok özelliği barındıracak olan oyunda yeni bir silah sisteminin de gözükeceğini belirtti. Molyneux'un son sözleri ise Fable 3'te yapmaya çalıştıkları şeylerin (oynanış ve diğer özellikler), oyuncuyu daha güçlü hissettireceği oldu.
 
     Umarız Fable 3 atmosfer olarak azda olsa ICO'yu andırabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360 Fable 3 ICO
ModNation Racers Bundle Olarakta Satılacak Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 - 8 Mayıs 2010)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız