Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable 3 Hediyesi, Gold Kampanyalarına Dahil Değil


    Bildiğiniz üzere Microsoft, E3 konferansıyla birlikte Xbox Live Gold üyelikleri için yeni bir sistem duyurmuştu. Bu sistemle birlikte her ay Gold üyelerine ücretsiz oyunlar veriliyordu. Bu kampanya adına ilk olarak Assassin's Creed II ile Halo 3 oyunları gösterilse de, Fable 3'ün aynı dönemde ücretsiz olması biraz kafa karıştırıcı olmuştu. Microsoft'tan konuyla ilgili açıklama geldi.
 
    Yapılan açıklamada Fable 3'ün XBL Gold üyeliklerine yapılan kampanya kapsamında olmadığı söylendi. Daha önce sizi bu konudan haberdar edememiştik zira ülkemizdeki çoğu Xbox 360 oyuncusu, Fable 3 ile birlikte "Bu ürün ülkenizde kullanılamıyor." hatası almıştı. Bu konu da gelecek kampanyalar için endişe oluşturmaya başlamıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Fable 3 fable iii Lionhead Studios Peter Molyneux Microsoft Game Studios Xbox 360 PC Xbox Live Co-op
CDP'nin Yeni Stüdyosu Daha Küçük Oyunlar Yapacak Saints Row 4, Mod Desteğiyle Çıkacak

RedTurkei

19.6.2013 00:14:51

0
Daha önce bildirseydiniz ya boşa gitti oyun her ayın 1ve 16 arasında 2 oyun vericeklermiş haberinz ola xbox kullanan arkadaşlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız