Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux: Kinectsiz Xbox One'ın Piyasaya Sürüleceğine Eminim


     Şu sıralar bağımsız stüdyosu 22 Cans'te çalışmalarına devam eden Peter Molyneux bir zamanlar Microsoft'un en önemli stüdyolarından Lionhead'in başındaydı ve orada Fable serisini yaratmıştı. Peter Molyneux, EDGE dergisine yaptığı açıklamalarda  Kinect'siz Xbox One modelinin piyasaya sürüleceğinden emin olduğunu söyledi:
 
    "Belki İngiltere'de yaşadığımız için böyledir, ama TV içerikleri pek bir işe yaramıyor; daha çok zamanla şaka gibi geliyor. Oğlumla TV'nin karşısına oturuyoruz ve Kinect verdiğimiz komutların çoğunu anlamıyor."
 
    "Kinect'i paketten çıkararak fiyatı düşürebilirler. Kinect'siz bir Xbox One sürümünü piyasaya süreceklerine eminim. Böyle bir şey yapmamaları mümkün değil"
 
    Çok sayıda oyuncunun isteği de Microsoft'un Kinect'siz bir Xbox One modelini piyasaya sürmesi. Microsoft eğer konsolun fiyatını 350-400 dolar seviyesine çekerse satışları da büyük oranda arttıracaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Black Desert Online'ın Karakter Yaratma Videosu Yayınlandı Silicon Studio'nun Yeni Nesil Teknoloji Demosu Hayranlık Verici
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

9.4.2014 11:36:07

0
Bence de.

BSC Misafiri

8.4.2014 17:05:59

0
Kinectsiz Xbox One baharatsız çorba gibi bir şey. Birlikte satılması daha mantıklı. PS4ü alanlar bile ayriyetten dandirik kamerasını aldığını düşündüğümüzde Kinectin birlikte verilmesi hiçte mantıksız değil. İsterse 100 dolar fark olsun.

dikiştutmazsabri

8.4.2014 15:01:57

0
xbox one satış olarak ps 4 ün gerisine düşmesinin en büyük nedeni kinect. çünkü kinect artık kimsenin ilgisini çekmiyor. xbox one eger kijectsiz piyasaya 399 dolardan piyasaya çıksaydı ps4 ile kafa kafaydı şuan. microsoftvinsallah en kısa zamanda hatasindan döner. bu cihazın bir oyun konsolu olduğunu hatırlar.

dingo egret!

8.4.2014 13:42:52

-3
Mikrodalga bu defa baltayı taşa fena vurdu bu eleştirileri getiren adamın konsolunu bugünlere taşıyan en önemli isimlerden birisi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız