Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2: Resurgence Pack 3 Haziran'da


 
     Activision milyonlar satan oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'nin 2. çok oyunculu harita paketini açıkladı. Resurgence Pack adını taşıyan bu harita paketi 3 Haziran'da Xbox Live'daki yerini alacak.
 
    PC ve Playstation 3 sahiplerinin yine Stimulus Pack'de olduğu gibi beklemeleri gerekecek. Bilindiği gibi Stimulus Pack, Xbox 360 için 1 ay önce piyasaya çıkmıştı.
 
     Resurgence Pack ile birlikte 5 yeni harita huzurlarımıza çıkacak. Tabi bunun yanı sıra yeni harita paketinin çıkışını kutlamak amacıyla 2 kat deneyim puanının (Double EX) verileceği 2 kutlama günü olacak. Bu fırsatlardan ilki 28 Mayıs Cuma günü karşımıza çıkacakken, diğeriyle ise 4 Haziran'da karşılaşacağız.
 
     Şu an için paketin fiyatı ve haritaların özellikleri ile ilgili bir açıklama yapılmadı, ama Modern Warfare 2, Infinity Ward'daki karışıklıklara rağmen hayatta kalmaya devam ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Portal'ı Ücretsiz Olarak Alın Steam'in Şimdiki Hedefi Linux

akabeyss

13.5.2010 17:41:16

0
benim anlamadığm o kadar kişi yeni harita paketini aldı ama gene herkes normal team dm oynuyor. 2000 veya 3000 kişi ya oynuyor yada oynamıyor.nerde bu 1 milyon harita paketini alan insanlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız