Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2 için Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı

 
 
Activision, Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Sezon 2 için çıkış fragmanını yayınladı.
 
Bu ücretsiz büyük içerik güncellemesi 15 Şubat'ta yayınlanacak. 
 
Güncelleme ile birlikte Warzone 2'nin yeni Japon temalı haritası Ashika Island'ı ve battle royale oyununda yeniden doğumların olduğu Resurgence modunun eklenmesini içeriyor.
 
Warzone 2. Sezon, yeni DMZ görevlerinin yanı sıra, 1'e 1 Gulag'ın dönüşü ve oyuncuların öldüklerinde sırt çantalarını düşürmelerine son verilmesi gibi yeni özellikler ve oyun değişiklikleri içerecek.
 
Modern Warfare 2, Sezon 2'de yeni çok oyunculu haritalar, yeni oyun modları, silahlar ve Ranked Play (Sıralama içeren oyun) sunacak. 
 
Yeni çok oyunculu haritalar: Dome, Zaya Observatory (Savaş Haritası), Al Malik International (Savaş Haritası) ve Valderas Museum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
SEGA, C-Smash VRS Oyununu PS VR2 için Duyurdu The Last of Us Part 1 Firefly Edition PC için Ön Siparişe Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.2.2023 18:12:06

0
Antikaruk team deadmatch gir diğerlerini boşver. O bile doyurucu.

Antikaruh

14.2.2023 16:58:12

0
Birisi bana bütün tanrıların rızası adına şu oyunu, hangi modu ile nasıl oynayacağımı anlatabilir mi, özet olarak ? Evde Xbox Series X'de diski var. Yahu bir giriyorum, 10 defa restart atıyor, update ediyor, oyunu dışarıdan update ediyor, oyunun modlarına menülerine girince, tekrar "yeni info geldi yine update ve restart lazım" diye mesaj geliyor. Eski kanserojenli telefon oyunlarını hatırlatıyor. Aldığım oyun MWII, oyunun kendi mod ve senaryosuna girmek için 3 kat aşağı inmem gerekiyor. DMZ var, ÇMZ var, TKZ var HPFZ var ! Ne oğlum bunlar ? Hangisi benim parasını verip aldığım Modern Warfare'nin modları ? Warzone zaten herkese beleş değil mi ? E ben senaryoyu bitirdim, satayım mı ne yapayım ? Ana oyun ile Warzone arasında bir bağlantı yada ödül mekanizması falan var mı ? 72 tane mod var ya oyunda. Hepsinde karakter farklı ödüller farklı. Ben nereden kasacağım ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız