Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan yapımı Call of Duty "SM2" projesi Activision tarafından iptal edildi

 
 
SM2 olarak bilinen fan yapımı Call of Duty projesinin Activision tarafından iptal edildiği bildirildi. Küçük bir grup tarafından geliştirilen SM2 projesi Modern Warfare 2 (2009) oyun motorunu kullanıyordu.
 
Proje geniş kapsamlı bir içeriğe sahip olacaktı 
 
 
 
SM2 projesi önceki tüm Call of Duty oyunlarının bir karışımı olarak karşımıza çıkacaktı ve ücretsiz olarak piyasaya sürülecekti. Bu amaç doğrultusunda geliştirilmeye başlanan proje geldiğimiz noktada Activision tarafından durduruldu. Bildirilene göre Activision projeyi tamamen iptal etme kararı verdi.
 
Bu açıklama Twitter kullanıcısı sm² tarafından bir gönderiyle yapıldı. Son iki yıldır destek verenlere teşekkürlerini ileten ekip, bu noktadan sonra projeyi Activision kararı gereği iptal ettiğini açıkladı.
 
Öte yandan Nisan ayında sm2 projesinin geliştiricileri teknik nedenlerden dolayı orijinal Modern Warfare 2 oyun motorundan Modern Warfare Remastered oyun motoruna geçiş yapacağını duyurmuştu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming SM2 proje
Ubisoft, Assassin's Creed serisi üzerinde çalışanların sayısını arttırıyor! Suudi Arabistan'ın EA hisselerinde artış olduğu bildirildi

JaReD22

17.5.2023 20:01:10

0
Fanlar elder scrolls 3 4 remake yapıyor ama bethesda çıkıp birşey demiyor aksine adamların hoşuna gidiyor Bu activision rockstar gibi firmalar kendilerini ne sanıyor Modlar oyunların ömrünü uzatıyor bunu bir türlü anlayamadılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız