Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Modern Warfare 2, M.Bay Filmlerini Andırıyor"

Modern Warfare 2'de oldukça farklı mekanlarda savaşmamız gerekecek.
Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising'in yapımcılarından Sion Lenton, Eurogamer ile yaptığı söyleşide Call of Duty : Modern Warfare 2'nin bir Hollywood yapımı gibi olduğunu belirtti.
 
Modern Warfare 2'ye baktığında Michael Bay ( Armageddon, The Rock, Pearl Harbor, Bad Boys, Bad Boys II, Transformers 1-2) yapımı gibi durduğunu belirten Lenton ;
 
"Modern Warfare 2 oldukça güzel bir oyun ve bana büyük bütçeli Hollywood filmlerini andırıyor. " dedi ve oyunun sektördeki rekabeti oldukça arttırdığını ekledi.
 
Modern Warfare 2 ile kendi oyunlarının rakip olmadığını çünkü çok farklı kulvarlarda olduklarını söyleyen Sion Lenton ; "Biz oldukça farklı bir konumdayız. Oyunsevelerin her iki oyunu da satın alacağını düşünüyorum. İki oyunda pazar payına sahip. Modern Warfare 2'yi bir Hollywood filmine benzetecek olursak bizim oyunumuzun Cannes'te yarışan belgesel benzeri bir yapım olduğunu söyleyebilirim." diyerek iki oyunun farklı olduğuna bir kez daha dikkat çekti.
 
Modern Warfare 2, 10 Kasımda PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty : Modern Warfare 2 Operation Flashpoint 2:Dragon Rising PC PS3 xbox360
Avrupa'ya 3 Milyon PES 2010 Yeni Dead to Rights: Retribution Oynanış Videosu

Kreuger

24.10.2009 13:21:27

0
ben sion un yerinde olsam utanirim böyle demec vermeye,cünkü yaptiklari oyun ortada ,oyundan sonrasina benziyor gelmis mw2 yi agzina aliyor zenginin mali zügürt ün cenesini yorar hesabi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız