Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2, 20 Saat Olmayacak!

Modern Warfare 2, yılın en çok beklenen oyunu olması yanısıra pek çok tartışmanında odak noktası oluyor.
    İlk Modern Warfare oyununda da eleştirilen 6 saatlik hikaye modu ( Campaing ) süresinden sonra Modern Warfare 2'de daha uzun bir oynama süresi bekleyenlere cevap Robert Bowling'den geldi.

" Yaşatmak istediğimiz deneyimi sizlere ulaştırmak ve yaşatmak istiyoruz." yorumunda bulunan Robert Bowling’e göre hikaye mümkün olduğunca uzatılmış bile.

Oyunun yapımına – insanlar 20 saatlik bir oyun istiyor, hadi 20 saatlik oyun yapalım diye başlamadık.” açıklamasını yapan Bowling, daha uzun oynama süresi isteyenler için ise şu cevabı veriyor;

“ Bir oyunu daha çok oynamak istiyor olmanız güzel. O zaman mevcut olan pek çok modumuzda zaman harcayabilirsiniz. Hikayeyi sevmiş ve daha uzun süre oynamak için yanıp tutuşuyor olmanız harika ama 14 milyon insanın 2 yıldır oynadığı bir oyun uzun bir süreye sahip demektir. Neresinden bakarsanız bakın.”

    Uzun lafın kısası arkadaşlar; Call of Duty : Modern Warfare 2 Campaing modu süresi sadece 6 saat. Playstation 3’ün pahalılığından yakınan ancak oyunun popülaritesini kullanarak fiyatı arttıran Activision ve ekibinden daha uzun bir süre beklerdik.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak modern warfare 2 oynanış süresi infinity
Eylül Ayının En Çok Satan PC Oyunu Aion Yeni Ghost Recon Oyunu mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rabbitweed

21.10.2009 12:14:29

0
oyun zaten sadece steam uzerinden oynanabilecek(kutulu alanda steam kurup onun uzerinden aktivasyon edecek),dedicated server olmayacak ve oyun mod desteklemeyecek.Matchmaking olmayacak.Yani arkadaslarinizla ayni servera giremeyeceksiniz.Oyun artik punkbaster la degil VAC ile korunucak ki VAC icin pekde iyi yorumlar yok su anda

limp1803

21.10.2009 10:17:09

0
IW de Sapıttı hayırlı olsun Zaten oyunu multiplayer ve Spec Ops için alıyorum

SOLID SNAKE

21.10.2009 01:53:24

0
bu olmadı işte ben mp den daha çok önce single sine giriyorum single bitmeden mp ye geçmem keşke biraz daha uzun olsaydı bu bence kalitesizliği temsil ediyo basalım 6 saatlik senaryoyu fiyatıda basalım sonra girsinler mapa oynasınlar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız