Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ModNation Racers: Road Trip Silah Çeşitleri 3

ModNation Racers, kart yarışı keyfini, avuç içinize taşıyor.

     ''Hava güneşli. Tek bir bulut bile yok. Öyleyse nerden çıktı bu kar fırtınası, ani şimşek çakması ve kulaklarımı delercesine işleyen bu korkunç ses dalgası...''

     En olmadık anlarda, başınıza bu tür belaların gelmesi hoşuna gitmezdi herhalde. Ama bir dakika. Ya bu bir oyunsa ve bela saçmak sizin için eğlenceli bir işse? İşte ozaman işin rengi değişir.

     Yarışmanın şürüşten değil, eğlenceden ibaret olduğunu bizlere gösteren ModNation Racers: Road Trip oyunu ile ister yağmurda, ister çamurda ve isterseniz arazinin en dik yamaçlarında rakiplerinize kartopu göndererek, başına yıldırım düşürerek ve geçtiği yollara mayın döşeyerek etrafa bela saçabilir, eğlencenin hat safhasına çıkabilirsiniz.

     ModNation Racers: Road Trip'in bugünkü bölümünde silah çeşitlerinden bahsedecem. Eğer daha önceki bölümleri kaçırdıysanız, birinci bölüm için buradaki ikinci bölüm için buradaki sayfalara ulaşabilirsiniz.


1- Silah Sınıfları

     PS Vita'nın kontrol sistemi sayesinde hem ofansif, hem de defansif mücadelelerde yeni silahlar ile PS3'ten daha fazla heyecan yaşayabilirsiniz. Yedi farklı sınıfta toplanan silahlar, Toprak, Ateş, Buz, Mayın, Yıldırım, Roket, ve Ses Dalgası'ndan oluşuyor. Bu silahları kazanabilmek için ise oyun esnasında yolda bulunan topları almak gerekiyor. Bu toplara, her bir silah için farklı renkler atanmış.




Yukarıdaki resimde farklı renkler atanmış silah toplarını görebilirsiniz. Bu renklerin barındırdığı silah çeşitleri ise şu şekilde oluşmaktadır.

  • Kırmızı = Roket
  • Açık Yeşil = Süper Bar Seviyesi
  • Koyu Yeşil = Toprak
  • Açık Mavi = Buz (Kar topu)
  • Koyu Mavi = Ses Dalgası
  • Pembe = Yıldırım
  • Turuncu = Ateş
  • Sarı = Mayın


2- Silah Çeşitleri


 


A) İz Tabanlı Silahlar: Bu silahlar potansiyeli yüksek silahlardır, eğer silahı sıkan sizseniz düşmanlara, eğer silahı sıkan düşmanlar ise size büyük zararlar verebilir. Bu silahları doğru zamanda kullanmak, önünüzdeki rakipleri yavaşlatacak ve size yarışı bitirme adına önemli bir yol açacaktır.

B) Sprey (Püskürtme) Silahlar: Bu silahlar, birden çok rakip yarışçıyı vurabilmek adına eşssiz silahlardır. Bu silah çeşidini barıntıran toptan 3 seviye kadar alırsanız daha etkili bir atış yapabilirsiniz.

C) Yakın Silahlar: Bu silahları yakınınızda bulunan rakip yarışçılar için tercih ederseniz sizin açınıdan daha iyi olacaktır. Uzaktaki bir yarışçı için etki alanı zayıftır.


 

D) Sürüklenen Silahlar: Genelde kartopu göndermek için tercih edilir. Pist boyunca, önüne çıkan herşeyi ezer geçer.

E) Mayınlar: Geride kalan yarışçılar için tam bir baş belası. Önündeki yarışçıyı geçmek isterken aniden yoluna çıkan mayın, bütün hayellerini yıkabiliyor. Eğer rakip yarışçıların size yaklaşmasını istemiyorsanız, bu silah sizin için iyi bir tercih olabilir.

     Şimdilik bukadar. İlerleyen günlerde daha fazla bilgi ile silah konusuna yeniden değinecem. İyi eğlenceler.  

Bu haberin bağlantısı
URL
modnation racers Modnation Racers: Road Trip ps3 psp psvita vita sony playstation san diego studios yarış oyun game
The Darkness II'den Silahlı Görseller 51. Haftanın Satışları (2011)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

avatar78

25.12.2011 19:33:48

0
30$'ye çıkacak olan bu oyunu merakla bekliyorum, satın alınacak bir oyun.

celalkd

25.12.2011 17:39:17

0
"ModNation Racers: Road Trip'in bugünkü bölümünde silah çeşitlerinden bahsedecem." bahsedecem derken? :)

clubberkay

25.12.2011 17:21:59

0
quote:

Kırmızı = Roket Açık Yeşil = Süper Bar Seviyesi Koyu Yeşil = Toprak Açık Mavi = Buz (Kar topu) Koyu Mavi = Ses Dalgası Pembe = Yıldırım Turuncu = Ateş Sarı = Mayın
ne güzel; renk renk, silağlar var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Modnation Racers: Road Trip
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız