Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ModNation Racers: Road Trip Düzenleme Ekranları

 
     Otomobil yarışları deyince aklımıza ilk olarak Need For SpeedGran TurismoTest Drive ve Colin McRae gibi oyunlar gelir. Bu oyunlar size, hiç göremeyeceğiniz pistlerde, hiç binemeyeceğiniz arabaları kullanma fırsatı sunar. Sürüş tecrübesi en iyi olan yarışı en önde tamamlar. Modnation Racers ise tüm bu kalıpların dışına çıkarak yarışmanın sadece eğlenmeden ibaret olduğunu hatırlatır. Bu eğlenceli yarışta, rakiplerinize bomba atarak, füze göndererek, mayınlı tuzaklar kurarak yarışı en önde tamamlamaya çalışırız. Üstelik hayal gücümüzün el verdigi sürece sınırsız sayıda modlamalar ile oyunu daha eğlenceli bir hale getirebilmek mümkün.

     Dilerseniz yakında PS Vita için piyasaya çıkacak olan ModNation Racers: Road Trip için Modlama (düzenleme-kişiselleştirme) ekranlarına birlikte bakalım.

     1. Arazi Modlama
    ModNation Racers Road Trip'in bilinen en güzel özelliklerinden biri de yeni araziler oluşturmak. Bu işi yaparken de hiç şüphesiz en büyük yardımcımız ön ve arka dokunmatik paneller oluyor. Ön dokunmatik paneli kullanarak göller, vadiler veya nehirleri oluşturabilmek ve onları parmaklarımız ile şekillendirebilmek neredeyse çocuk oyuncağı. Arka dokunmatik paneli kullandığımızda ise dagları, tepeleri, yüksek arazileri yine tek bir parmak hareketiyle oluşturmak mümkün. Bir dağ oluşturmak için parmağımızla arka dokunmatik panele belirli bir süre bastırırdığımızda, dağın yüksekliğini kolayca ayarlayabiliyoruz. PS Vita'nın çoklu dokunmatik özelliği sayesinde parmaklarımızın tümünü kullanarak birden fazla dağ oluşturabiliriz.

 

 
     2. Parça Düzenleme
     Stüdyomuzun en güçlü özelliklerinden biri de parça düzenleme modu. Sezgisel dokunuşlar ile süper basit düzenlemeler yapmak mümkün. Parça barını kullanarak düzenlemek istediğimiz noktaları parmağımızla basılı tutup yukarı veya aşağı oynatığımızda düzlemleri yükseltebiliyor, alçaltabiliyor, dar veya geniş yapabiliyoruz.

 

 
     3. Alternatif Rota Oluşturmak
    Bu özellik sayesinde sadece dokunarak kısa yollar oluşturmak mümkün. Bu bizim alternatif rotamız oluyor. Yani gitmek istediğimiz bir noktaya daha erken ulaşabiliyoruz.

 

 
     4. Offroad Yolu (Kapalı Yol)
     Özelleştirme araçlarını kullanarak bazen eğlenceli tuzaklar oluşturabiliyoruz. Bu tuzaklardan sıyrılmanın yolu ise yine parmak ucunuzu kullanarak gizli geçitler yaratabiliyoruz. Offroad, rakip yarışçıların hiç hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

 

     Şimdilik bukadar. Önümüzdeki günlerde daha fazla Modlama ekranlarıyla karşınızda olmayı umuyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
modnation racers Modnation Racers: Road Trip ps3 psp psvita vita sony playstation san diego studios yarış oyun game
Bu Mario Kart 7 Reklamı Görülmeye Değer Arkham City'in PC Sürümüne Güncelleme Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

avatar78

23.11.2011 22:13:29

0
Uncharted'dan daha bomba oyundur benim için, ps3 sürümünü aşmış.

BSC Misafiri

23.11.2011 20:06:33

0
Bu oyun bomba olucak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Modnation Racers: Road Trip
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız