Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mists Of Pandaria'da Yeni Düşmanımız Belli Oldu!

Garrosh Hellscream, gerek ekonomik gerek güç yönünden Azeroth'un en güçlü isimlerinden...
     
     Uzun zamandır tartışılan "Mists Of Pandaria'da Illidan, Lich King ya da Deathwing gibi bir ana düşman neden bulunmuyor?" sorusuna Blizzard son yaptığı basın açıklamasında yanıt verdi.
 
     Söylentilere göre Blizzard bu karakteri zaten ek pakedin son düşmanı olarak çoktan karar vermişti ama onu ek pakedin kapak tasarımının üstüne koymak sürprizi bozacağı için açıklamak işlerine gelmiyordu. 
 
     İşte Karşınızda Mists Of Pandaria'ya son noktayı koyacak düşman : 
 
     Garrosh Hellscream.
 
     Horde'un yeni savaş şefi Garrosh Hellscream, Thrall tarafından halkın kahraman soydan gelen bir lidere gereksinim duyması nedeniyle Horde'un başına getirilmiş ve yaptığı hareketlerle Azeroth üzerindeki neredeyse tüm  liderlerin tepkisini çekmişti. Yeni ek pakette Pandaria'ya adım attığımız andan itibaren Alliance ve Horde arasında devasa boyutlarda savaşlar olacak ve korkunç savaş suçları işlenecek. Savaşın sonucu ne olursa olsun çıkacak son yamada gireceğimiz zindanın ismi şimdiden hazıe bile "Siege Of Orgrimmar" yani "Orgrimmar Kuşatması". Hem Horde hemde Alliance'ın katılabileceği bu zindandaki son görevimiz Garrosh Hellscream'i öldürmek olacak.
 
     Bunun dışında oyuna eklenecek olan özellikler de göze çarpıyor :
 
 - AoE Looting Sistemi - Star Wars The Old Republic'ten tanıdığımız bu sistem sayesinde artık her öldürdüğünüz yaratıktan düşenleri toplamak için ayrı ayrı her cesede koşmanız gerekmeyecek. Tek bir cesetten belli bir alan içindeki tüm eşyaları toplayabileceksiniz.
 
- Tam dokuz adet lvl 90 Heroic zindanımız ve üç adet Raid'imiz olacak. Ayrıca iki World Boss'ta oyuna eklenmiş durumda.
 
- Yeni Drop Sistemi sayesinde artık istediğimiz eşyaları almamız daha kolay olacak.
 
- Yeni karakter kaplamaları henüz eklenmeye hazır değiller.
 
- Cloud Serpent,  Pandaren'lerin yeni binekleri olacak. 20 gün boyunca yapacağınız günlük görevler sayesinde kendi Pandaren bineğinizi büyütebileceksiniz.
 
- Tiller adı verilen bir grup (Faction) sayesinde artık kendi çiftliğinizi kurabileceksiniz. Hergün bakacağınız bu çiftlikten Cooking ve Herbalism eşyaları çıkarabilir ayrıca NPC'lerinize hediyeler üretebilirsiniz.
 
- Warlock sınıfı en çok değişim yaşayan sınıf oldu.
 
- Artık basit renk değişiklikleri Binek yada Eşya olarak sürülmeyecek. Her eşya ve Binek oyuna özel olarak tasarlanıyor.
 
- Blizzcon'da beş olarak açıklanan Bölge sayısı şimdi dokuza çıkmış durumda. Çizgisel oynanışı engellemek için yapılan bu düzenleme sayesinde hep aynı yerde seviye atlamak zorunda kalmayacaksınız.
 
- Bir yeni Arena ve iki Savaş Alanı oyuna eklenmek üzere.
 
- Beklenen ilk büyük Yama oyunun çıkmasından sadece iki hafta sonra gelecek. Bu yamayla birlikte Theremor üzerindeki Horde ve Alliance savaşı genişleyecek.
 
-  Warcraft 3 severlerin uzun zamandır beklediği haber doğrulandı. Chen Stormsnout kesin olarak oyunda yer alacak ve büyük şehirlere gelerek sizi ileride nelerin beklediği konusunda heyecanlandıracak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
Wizard101 Yakında Türkiye’de Start Alacak Ninja Gaiden 3'ün İnceleme Notları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.8.2012 21:04:16

0
grrosh gıbı bı adam warmıla he adam tam horde alayına gıder yapıyo unutmayınkı trall hayta ise grrosh babasına borclu hayatını magmarıdon kafasını gozunu kıırıcaktı eyy eyyy

BSC Misafiri

28.3.2012 08:25:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Garrosh Horde'ye çok bağlı bir lider. Hiçbirşey Garrosh'u Horde'ye ihanet ettiremez. Etmiş olursa saçmalık olur.
hikaye akisini bilmeden yorum yapanlar cok fazlaydi, en azindan birine cevap vermek gerekir diye dusundum. Garrosh, Thrall gittiginde Taurenlerin sefi Cairne'yi oldurdu ( Horde a baglilik mi? sadece onu elestirdi diye direk duello teklif ediyor ve olduruyor... bu olay takiben trolllerin lideri Vol'jin ile tartismistir, bu yuzden Cataclysm boyunca Vol'jin hicbir sekilde Grommash Hold da bulunmadi. Echo Island'a gecti) Eger Cataclysm oynamis ve 85leveli gormusseniz, "The Call of the World-Shaman" questi ile Thrall in Garrosh hakkindaki dusuncelerini ogrenebilirsiniz... Bazi yorumlar tam anlamiyla gereksiz, lutfen okuyan misafirler hikayeyi ve gercekleri arastirsin once. Garrosh un MoP ta raid bossu olmasi zaten beklenen birseydi, asil merak edilen yeni warchief, acaba Thrall geri donecek mi vs...

helans22

20.3.2012 15:05:45

0
Bence böyle daha iyi. Lich king gibi böyle insansı bir varlık baş düşman olunca daha güzel oluyor.

marjibaba

20.3.2012 10:36:12

0
bu oyunun çok ses getirmemesinin nedeni Diablo 3.. Aaaa onuda blizzard yapıyor =) Çok yaşa blizzzz

huseyincarnege

20.3.2012 00:06:02

0
carirne yi hayince öldüren Garrosh kıcını tekmele şansı gelecek :)

The Arkham Knight

19.3.2012 22:35:47

0
Allianceler eğer raidde Hordedeki barın içinde benim karakteri bulup öldürürseniz o zaman bozuşuruz :D

BSC Misafiri

19.3.2012 22:01:33

0
Garroshu seven birtek ben varım heralde? oyundada sürekli duyuyorum herkes gıcık adama thrallda iyiydi ama garrosh tam bir harbi orc bence..bu arada wow killer diye bişey yok kabul edelim artık bende tüm çıkan pay to play mmorpg leri deniyorum hevesle ama tırt..swtor'da şuanki populasyonundan çok fazla ileri gidemez size diyeyim artık deneyen denedi bırakan bıraktı(bende dahil), wow killer diyebileceginiz tek oyun ancak yine blizzardın üstü kapalı geliştirdiği project titan olabilir onada daha yıllar var.

BSC Misafiri

19.3.2012 20:35:54

+1
Asıl WoW killer budur arkadaşlar Swtor da buluşmak üzere

Eaka

19.3.2012 19:15:25

0
Bence de gayet güzel olucağa benziyor.Bu Garrosh u ztn hiç sevmemiştim Thrall napıcak onu merak ediyorum...Vol'jin zaten Garrosh a rajon kesiyodu bir gün sende düşüceksin ve o gün bende orda olucam gibisinden bi şeyler diyodu. :D

RedTurkei

19.3.2012 19:15:00

0
saçmalık ne derseniz deyin raidin ismi bile beni kızdırdı ogrimar kuşatması neyse artık el mahkum daha iyisi çıkana kadar burdayız çıkarmı iyisi bilmem

BSC Misafiri

19.3.2012 18:58:57

0
sonunda o garroshtan Cairne dayımın öcünü alacağım

Echosm

19.3.2012 18:43:29

0
"Güç insanı yoldan çıkarır" argümanına gayet güzel bir örnek olarak hikâyeyi devam ettiriyorlar ve hiç de saçma olmamış bence. Zaten Horde kaynaşmış bir topluluk değil. Neticede Blood Elf'ler babalarının hayrına ya da Orc'ların kara kaşına kara gözüne Horde'da yer almıyorlar. Çıkar neticesinde orada bulunuyorlar. Duygusallık dışında artık çıkarlar konuşacak bence. Gayet de güzel olacak.

BSC Misafiri

19.3.2012 18:24:14

0
Garrosh Horde'ye çok bağlı bir lider. Hiçbirşey Garrosh'u Horde'ye ihanet ettiremez. Etmiş olursa saçmalık olur.

BSC Misafiri

19.3.2012 18:24:11

0
thrall varken taurenden kral olmaz ey dostlar.

CrazyToones

19.3.2012 18:13:23

+1
Cataclysm daha çok ses getirmişti kanımca, herkes o paketi konuşuyordu. Sanırım bu WoW'un kan kaybettiğini kanıtlıyor.

The Arkham Knight

19.3.2012 18:05:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

Olmamış, daha konu hakkında bilgimiz olmadığından ötürü konuşmak yanlış olur. Belliki büyük bir ihanet var 2 tarafada...
Bende öyle tahmin ediyorum zaten :D O zaman tauren reisi king yaparız artık ^^

jrazrael

19.3.2012 17:59:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_ Biraz saçmalık olmamışmı horde kendi liderini kesicek ?
Olmamış, daha konu hakkında bilgimiz olmadığından ötürü konuşmak yanlış olur. Belliki büyük bir ihanet var 2 tarafada...

fatih_yokus@hotmail.com

19.3.2012 17:57:27

0
Artık kendi çifliğimizi World of Warcraft'ta FarmVille zevki yapalım.

The Arkham Knight

19.3.2012 17:43:36

+1
Biraz saçmalık olmamışmı horde kendi liderini kesicek ?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız