Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wizard101 Yakında Türkiye’de Start Alacak

 
     Dünyanın bağımsız en büyük online oyun şirketi Gameforge, Büyü Okulu MMO’su Wizard101 oyununu Türkiye’ye taşıyor. ABD’deki büyük başarısından sonra bir seneyi aşkın süredir Avrupa’yı fethetmiş durumda olan Wizard101, sadece Almanya ve Büyük Britanya’da bir milyonu aşkın oyuncu sayısına ulaşmıştır. Dünya çapında ise Wizard Şehri’nin ve diğer dünyaların sunduğu maceralara doyamayan genç büyücü sayısı 20 milyonun üzerine çıkmıştır.

     Wizard101’de, iki güçlü büyücü arasındaki ihtilaf ele alınıyor. Eski büyü profesörü Malistaire, sarmal dünyalarında kaos yaratma amacıyla her yere sürüler halinde büyülü yaratık salıyor. Kuzgunkoru Büyü Okulu Müdürü Merle Ambrose ise Malistaire’ye haddini bildirip ortalığı düzene sokmak için uğraşırken öğrencileri onun yardımına yetişiyor. Oyuncular, büyü öğrencisi olarak başlayıp büyüleri gerektği şekilde kullanmayı öğrenmek üzere çeşitli maceralara katılıyor ve sonunda usta büyücü olmaya hak kazanıyor.

     “Birçok Avrupa ülkesinde ve ABD’de kesin başarı sağlamış olan Wizard101 oyununu artık Türk oyuncularının hizmetine sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz”, diyen Wizard101 Ürün Yönetmeni Jörg Flügge şöyle devam ediyor: “ Wizard101’i özel kılan sadece sevgiyle hazırlanmış hikâyesi ve oyuncuların heyecanlı anlar yaşadığı büyüleyici dünyalar değil. Velilerin bu büyülü dünyaya çocuklarıyla birlikte dalabilmeleri oyuna başka bir ayrıcalık katıyor. Oyunla bir bütün oluşturan yönergeli sistemiyle velilere oyunun belirli içeriklerini filtreleme imkânı veriliyor.”

     Wizard101’in sunduğu özellikler:

• Büyü seçenekleri: Oyuncular, Yedi Büyü Okulu'ndan birini seçip esrarengiz sanatların ustası olabilir!

• Sadık yoldaşlar: Evcil hayvanlar oyuncuları zor anlarında bile yalnız bırakmayacak! • Sıcak bir yuva: Oyuncular, çalışma odalarını veya büyücü evlerini arzularına göre düzenleyebilir!

• Arkadaşlar ve Topluluk: Wizard101’de oyuncular kolayca yeni arkadaşlar edinebilir ve büyük bir topluluğun parçası olabilir. • Güvenlik: Veliler, mevcut birçok ayar sayesinde Wizard101’i çocukları için daha güvenli bir ortam haline getirebilir.

     Medya da bu aile dostu büyü macerasının büyüsüne kapıldı:

     -Hikâyenin oyuna işlenmiş olması ve güzel bir kitap gibi anlatılması oyunu oldukça farklı kılıyor. (PlayMassive.de)

     - [...] çocuklar için çevrimiçi rol yapma oyunu dünyasına iyi bir başlangıç yapma fırsatı[...] (buffed.de)

     -Wizard101’de hoşuma giden birçok özellik var: Farklı elementleri temsil eden büyü okulu sahnelerini muhteşem buluyorum. Dövüş sistemi de yeni ve güzel tasarlanmış gözüküyor. (Spieletipps.de)

     Ayrıca Wizard101, Online Gamer Magazine tarafından "Best MMO of 2010" [2010 yılının
en iyi MMO Oyunu] ve Massively.com tarafından "Best Family MMO of the Decade" [Son on yılın en aile dostu MMO oyunu] seçilmiştir ve bunun gibi birçok ödül daha kazanmıştır. Wizard101 oyununu http://www.wizard101.web.tr üzerinden isteyen herkes indirebilir ve ana kısmın sonuna kadar ücretsiz oynayabilir. Bu noktadan sonra oyuncular diledikleri premium bölgeleri ve çeşitli özellikleri ya tek tek satın alabilir ya da Wizard Kulübü üyesi olarak etkinleştirebilir. Kontrol sistemi sayesinde veliler, çocuklarının tam olarak ne kadar para harcayacaklarını kendileri belirleyebilir.

                                                                                                       Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Wizard101 KingIsle Entertainment MMORPG F2P Free to Play
Xbox'a En Üst Düzey Kalitede Oyun Mists Of Pandaria'da Yeni Düşmanımız Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.4.2012 21:09:52

0
çok güzel oyun bn bunun ingilizcesini oynuyodum türkçesi çıktı şimdide onu oynuyorum çok seviyorum bu oyunu okadar çok oynuyorum ki bir günde 2 veya 3 lvl atlıyorum

Haykıran Bıngıldak

20.3.2012 01:59:12

0
Bu oyun hala yaşıyormu ya aklımda tek kalan tarafı tam bir para tuzağı olduğuydu ama zevkli oyundu.

marjinal1st

19.3.2012 18:59:54

-1
Start almak? Efendim?

OkanDRDYK

19.3.2012 17:40:39

-2
Bebe oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wizard101
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız