Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft'a DDoS Saldırısı

 
     Bağımlılık yaratan Minecraft'ın sunucularına DDoS (Distributed Denial of Service) saldırısı yapıldı. Oyunun sitesi bu nedenle bir süreliğine erişime kapandı. Saldırılar oyun için içerik çıkartılmadığı gerekçesiyle 4chan (Kullanıcılarının kimliğe sahip olmadığı popüler bir topluluk) kullanıcıları tarafından gerçekleştirildi.
 
     Minecraft, Marcus Persson (Notch) tarafından geliştirilen bağımsız bir oyun. Piksellerden oluşan oyun dünyasında madenler açıp materyal topluyor ve kendinize yapılar inşa edebiliyorsunuz. Her geçen gün daha fazla kullanıcı sayısına ulaşarak fenomen olma yolunda ilerliyor. Oyunu satın alan yarım milyon kişi olduğu düşünülürse ne kadar başarılı olduğu daha iyi anlaşılabilir.
 
     İsterseniz tek başınıza isterseniz de multiplayer olarak oynayabileceğiniz Minecraft'ın ücretsiz versiyonunu resmi sitesinden deneyebilirsiniz. Ben ilk denememde geçen 4 saatin farkına bile varamamıştım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications DDoS 4chan
Team Fortress 2'ye Mod Yapanlar İyi Kazanıyor Fable'ın 8-bit'lik Fan Oyunu

BSC Misafiri

25.10.2010 19:57:48

0
Oyun rehberini [link=http://minecraft-tr.blogspot.com/]http://minecraft-tr.blogspot.com/[/link] adresinde bulabilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız